МЪЖКИТЕ ЯКЕТА НА ЗИМА 2016/2017

публикувана на 14.11.2016 г. в 16:01 коментари(0)

Якето е сред най-универсалните модерни облекла. А когато говорим за мъжки зимни якета, това важи с пълна сила. На пръв поглед тази дреха е едва ли не скучна, но истината е, че правилно избрана и съчетана, тя може да донесе на своя притежател индивидуален  почерк и колоритен образ. Това твърдение се доказва и от последните най-актуални колекции на световните модни диктатори. Те предлагат оригинални идеи за зимните мъжки якета за сезон 2016/2017 - както в небрежния, така и в по-елегантния вариант. Вижте няколко тенденции, забелязани от големите модни списания.

От естествена кожа

Мъжките зимни якета от естествена кожа са вечен хит. За по-студено време те, разбира се, са специално подплатени с естествени или изкуствени материи. Много често вътрешния косъм има и естетическа функция като деликатно наднича или категорично се показва и във външната част на дрехата. Метални ципове и наличието на подчертани джобове е характерен тренд. Интересното е, че това не запраща якето от естествена кожа в спортно-небрежния периметър. Дори с повече придатъци и по-лежерен силует, връхната дреха от естествена кожа има своята запазена територия и в неформалния, и в бизнес стила.

Кежуал комбинации от цветове и материи

В кежуал вариациите на мъжки зимни якета, дизайнерите развихрят въображението си, смесвайки материи – включително плетива, неопрен, жакард. Силуетът също варира – от съвсем праволинеен до издължен и подчертано втален. Цветовете могат да бъдат не само земни и близки до природата, но и по-ярки, дори крещащи.

Косъм – фокус

Еко настроените хора  (които в последните години стават все повече и издигат глас все по-високо) няма да са никак доволни от следващия фешън тренд. Но дизайнерите смело предлагат фокус върху кожуси и кожени палта. Няма притеснения и относно факта, че всъщност повечето мъжки зимния якета в този стил са по-скоро унисекс модели. Модерно е, няма спор, оттук нататък е въпрос на личен вкус и избор възприемането на тази модна тенденция.

 

Парката – хит и през 2017-та

Парката отново е хит сред  мъжките зимни одежди. Удобна и многофункционална, тя сякаш няма намерение да слиза от модния подиум. И, макар че специалистите определят като фаворити канелените, сивите и кафявите цветове, всеки може да заложи на собственото си предпочитание. Защото самият избор на парка стайлинг спасява от риска да бъдете демоде.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.