7 ТОП СЪВЕТА ЗА УСПЕШНИ ПОКУПКИ Как да правим успешни покупки – част 1

публикувана на 19.12.2016 г. в 13:12 коментари(0)

Как да правим успешни покупки – част 1

С наближаването на празниците мислите за предстоящите подаръци, събиранията с приятели, купоните и високият градус на настроението ви карат да гледате замечтано през прозореца и да задрасквате всеки изминал ден от календара...

Но в следващия миг ви връхлита ужасното чувство на препълнените молове, забързаните и изнервени хора, които стремглаво атакуват всеки магазин с надпис SALE ...

Ето как можете да си спестите всичко това, ако последвате съветите на топ специалистите по пазаруване от RedPoint:

  1. Проучете в интернет

При пазаруването преди празниците и особено преди Коледа, печелившият ви ход в жестоката шопинг борба е да се доверите на най-добрият си приятел – Интернет. Преди дори да си помислите да стъпите в мола или да поемете на дълга обиколка по магазините, прегледайте сайтовете на любимите си магазини. Всичко от стандартния Коледен списък с желания е достъпно онлайн, а можете дори да се възползвате от по-добри оферти и намаления, които липсват в магазина. Много оригинални и модерни идеи ви очакват на http://red-point.bg/.

 

 

  1. Списък, чанта и аз

Успешните покупки са резултат от добре премислени решения. Затова преди да се впуснете в стремглаво пазаруване си подгответе подробен списък с желаните покупки и подаръци. Ако имате и най-малко колебание дали да купите нещо, което ще е предназначено за подарък на човек, който не познавате достатъчно добре или се прокрадват сериозни нотки на съмнение – по-добре директно попитайте този, за който ще е предназначен подаръка, дали това отговаря на желанията му , вместо да си причините изнервящи обиколки от магазин в магазин и да купите поредната ненужна вещ .

 

 

  1. Бъдете първи

Пазаруването много прилича на игра, в която ключовият фактор е време. Краят на работният ден е най-неподходящото време за пазаруване. Освен ако не искате да висите на опашки пред касите и да се озовете в ситуация, в която някой измъква под носа ви така желаната блуза от рафта. Добрата новина е, че можете да изпреварите всички, ако сте пред магазина, в момента в който той отваря и сте сред първите посетители.

 

Следва продължение ...

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.