7 ТОП СЪВЕТА ЗА УСПЕШНИ ПОКУПКИ Как да правим успешни покупки – част 2

публикувана на 19.12.2016 г. в 13:14 коментари(0)

Как да правим успешни покупки – част 2

 

Ето още няколко тайни от кухнята на RedPoint, които спокойно можете да последвате и приведете в действие.

 

  1. Два пъти мери –веднъж купи

Когато цените са примамливо ниски, изкушението дали да купите или не може да се преодолее, ако лиспва вашият размер. Ако обувките ви стягат, джинсите са прекалено тесни или якето ви е прекалено голямо... Помислете дали си струва и дали това ще бъде успешна покупка. Разчитайте винаги на трезвата си преценка, за да не ви измъчват след това угризения от неразумно похарчените пари на ватъра.

 

 

  1. Действайте соло

Ако искате да приключите за един ден с пазаруването, избирането на подаръци и дори с опаковането им, тогава пропуснете обаждането на приятелка, която да ви прави компанията и свършете всичко сами. Така епичното обикаляне ще бъде значително по-кратко и което е по-важно - успешно.

 

 

  1. Бъдете винаги подготвени

Случвало ли ви се е да получите неочакван подарък от още по-неочакван за вас човек – съсед, колега, роднина, а вие от своя страна да нямате подарък? Неловката ситуация можете да избегнете като предвидите няколко резервни подаръка, които биха ви спасили в подобна ситуация. Разбира се, винаги можете да почерпите вдъхновение и от http://red-point.bg/.

 

 

  1. Помощ от приятел

Ако сте закъснели с предколедното пазаруване и изпълнението на дългия списък с покупки ви хвърля в паника – нуждаете се от подкрепление. На помощ можете да призовете приятел, близък или дори половинката. Колкото и да не ви се иска да поверите на друг тази отговорна задача, времето няма да ви чака. Подберете по-лесните за изпълнение задачи, предайте точните си инструкции, погрижете се вашият и телефонът на помощника да бъдат напълно заредени и атакувайте на два фронта.

 

Накрая, все пак си спомнете, че това е само пазаруване. Поемете си дълбоко въздух и се опитайте да извлечете максимално удоволствие от празничното пазаруване.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.