Как да избегнем проблеми при онлайн пазаруване?

публикувана на 15.04.2019 г. в 08:57 коментари(0)

Живеем в ерата на интернет, която ни предоставя безброй удобства - за много от тях дори не се замисляме в ежедневието. Пазаруването онлайн е част от този модерен комфорт - стоим си вкъщи, пием сутрешното си кафе или чаша вечерно винo и с няколко клика ставаме щастливи собственици на какво ли не - от бельо и чорапи до скъпа техника и мебели.

Разбира се, интернет пазаруването, макар и много удобно, понякога ни създава известни проблеми. Какви? Защо? Как да ги избегнем?

Вижте отговорите в следващите редове - инвестирайте в прочита няколко минути и бъдете сигурни, че ще получите желаните дивиденти - добри покупки, спокойно пазаруване, спестено време и минимални средства!

 

Прочетете общите условия на онлайн магазина, който сте избрали. Те ще ви отнемат само няколко минути, но ще ви спестят много труд, време, излишни обяснения и средства!

Общите условия на всеки един сайт се намират в горната или долната част на първоначалната страница.

 

Потърсете пратката си!

Когато направите своята поръчка онлайн, не забравяйте най-безотговорно за действията си. Поставете се на мястото на всеки от веригата, която е задeйствана след вашата поръчка, за да имате нова придобивка. Магазин Red-Point.bg ви дава опцията да потърсите пратката в рамките на 7 работни дни. Ако по една или друга причина нямате тази възможност, то свържете се със сайта и уточнете как и кога можете да получите покупката си и станете лоялен клиент. Ако не сте предупредили за проблема си, знайте, че след 7 работни дни непотърсени пратки се връщат автоматично и нямате право да се сърдите на никого. Не забравяйте, че всяка стока при връщане и замяна трябва да бъде придружена от сертификата за връщане и касовия бон, изпратени ви с поръчката. 

Такива са правилата. Ако сте крайно неорганизирани или не можете да броите до 7, следва да се сърдите само на себе си, нали?

 

Колебаете ли се за размера?

Определянето на точния размер, който да поръчате, е една от най-големите въпросителни дали и как да пазарувате дрехи онлайн. Вижте какво решение на проблема ви дава Red-Point.bg. Магазинът предлага два (или повече) размера за проба. При несъответствие ще доплатите само връщането на размера, който не пасва, а иначе - за замяна: връщането на стария артикул + изпращането на новия. Ако имате колебания, това е един добър начин да спестите разходи от евентуална замяна, освен ако не сте напълно сигурен в решението си, защото сте използвали филтъра на сайта за точен размер  или таблицата на размерите в сантиметри към всеки модел. Помислете кое бихте предпочели. Същата схема можете да приложите и ако се колебаете между различни модели.

 

Използвайте Red Point - филтъра, за да поръчате точен размер по свои лични мерки в сантиметри!

Единствено Red-Point.bg ви дава уникалната възможност да откриете дрехата, която ви пасва идеално! С тази опция (https://red-point.bg/blog/205) ще отпаднат всички ваши притеснения относно избора на размер, модел и постоянното ровене в сайтовете. Бързо, лесно и много удобно!

Разбира се, винаги можете да погледнете и таблицата на размерите в см - в Red-Point.bg измерват ръчно всеки един размер и модел, за по-голямо удобство на своите клиенти и максимална точност!

И още нещо - операторите на онлайн магазина и фейсбук страницата са винаги на линия, с готовност да ви посъветват кой е най-подходящият за вас размер. Възползвайте се от това предложение, за да си спестите нерви и пари!

 

Можете да съчетаете онлайн пазаруването с офлайн шопинга!

Ако все пак желаете първо да пипнете и после да купите, Red-Point.bg предлага чудесна възможност:  За пазаруващите онлайн - Винаги опция преглед и тест.

За всички свои клиенти от гр.Варна - Разполагате със специален бърз бутон, който ви показва в кои магазини можете да откриете харесаното от вас в електронния магазин и таблица с наличности под описанието на всеки артикул. Нещо повече! Ако артикулът, който желаете се намира само в сайта или неудобен за вас магазин Red-Point.bg поема ангажимента да го достави в удобен търговски обект. Защото Red-Point.bg обича да глези своите клиенти!

Мислете рационално и прагматично!

Когато пазарувате, винаги проверявайте какви са опциите за безплатна доставка. Помислете от какви покупки имате нужда, групирайте и обединявайте. Така наистина може да спестите и пари, и време. Red-Point.bg предлага безплатна доставка за поръчки над 100 лева. до офис на Еконт.

 

Бъдете редовни и лоялни клиенти!

Редовните клиенти винаги са привилегировани! След петата поръчка или след натрупан оборот от 500 лв., всеки клиент на Red-Point.bg получава карта за постоянна отстъпка от 10 %. Още един аргумент винаги, когато желаете да обновите гардероба си, да погледнете първо в Red-Point.bg

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.