Колко трябва да ти е голям това лято... крачола на шортите?

публикувана на 03.05.2023 г. в 11:29 коментари(0)

Да, това е въпросът, защото в летните жеги подобрът на мъжки плажни шорти е важен не само за привлекателния вид, но и за удобството и комфорта. Тук идват на помощ модните консултанти на Red Point с топ летни предложения за мъжка мода 2023.
През 2023г. тенденциите при банските за мъже са в две коренно различни посоки – изчистени едноцветни модели и в контраст на тях – много насителни с колоритни принтове модели.
Когато избирате плажни шорти първо трябва да обмислите колко къси да са крачолите.
 
Къси плажни шорти и бански
Важно е материята да е лека и да има нужното ниво на проветливост и здравина. В тази връзка това лято подбрахме специални кройки, при които имам разширение в долните части на крачола с цел да се осигури достатъчно добра проветливост.
 
За да няма неприятни изненади – моделите включват зрав ластичен топ, подсигурен с връзки и комфортен бандаж. Моделите са с класическото удобно джобче за пари и, разбира се, предлагат се както в едноцветен изчистен вариант, така и с интересни и колоритни щампи според Вашия индивидуален вкус и стил.
По-дългият крачол
Винаги тук идва проблемът с излизането от водата – по-дългите крачоли събират повече вода и тежат повече, но пък си имат своите предимства. Едно от тях е по-голямото разширение в долната част на крачола. Друго предимство е, че може да сте с тях на почивка през цялото време, тъй като по-лесно се комбинират с различни видове тениски и връхни мъжки дрехи.
 
За много мъже по-дългият крачол осигувява повече свобода на движението, но в някои ситуации късите модели са удачни, защото са по-леки.
Какво да избера?
Иска ли питане – опитайте и двата вида шорти за плаж, не само защото ще покажете, че не носите цяло лято едно и също, но и защото ще можете да отреагирате в различни ситуации по-добре.
Нали знаете? Още един бански никога не е в повече, особено ако ви предстои едно забавно лято с много приключения на море или басейн. Пожелаваме Ви едно такова лято – заслужавате го!
За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.