Модни съвети за мъже

Модни съвети за мъже

Отдавна, много отдавна, е разбит стереотипът, че модата е запазена територия за дамите. И все пак... Много от мъжете неглижират тенденциите, считат, че познаването им далеч не е задължително и разчитат да намерят най-подходящите дрехи директно на щанда. Ако сте от тези представители на силния пол, които не се чувстват в свои води из фешън дълбините, вижте няколко подсказки. Тези модни съвети за мъже ще ви помогнат да избирате по-лесно и да изградите свои критерии когато решавате какво да облечете.

Прочети цялата статия

Всичко, което трябва да знаете за еспадрилите

Всичко, което трябва да знаете за еспадрилите

История Въпреки факта, че еспадрилите често създават впечатлението на ненадеждни и краткотрайни обувки, те са били създадени като част от военната екипировка на арагонските пехотинци през XIII век. Това се обяснява с евтиното и лесно производство – един чифт се е правел много бързо от специална трева „esparto”, откъдето идва и самото им име. Пикът на своята популярност, обаче, мъжките еспадрили дължат на хитовия, през 80-те години, телевизионен сериал "Маями Вайс. След него те навлизат мощно в света на модата.

Прочети цялата статия

Мъжки сандали и чехли - кога и как да ги носим?

Мъжки сандали и чехли - кога и как да ги носим?

Модните експерти не спират да водят спорове за това дали мъжете могат да носят такива обувки като сандалите и чехлите? За твърдите поддръжниците на класиката - това се определя с една дума - неприлично, докато за фристайл любителите, мъжките сандали и чехли, освен много удобни, могат да бъдат и стилни. Въпреки, че решението е строго индивидуално и зависи къде, кога и как възнамерявате да ги носите, те са считани за едни от най-удобните видове обувки.

Прочети цялата статия

Мъжки джапанки - как да (НЕ) ги носим

Мъжки джапанки - как да (НЕ) ги носим

Джапанките отдавана са аксесоар, без който никой не може да си представи своя летен гардероб. И без който е немислимо да се прекара дори един почивен горещ ден. Тези обувки водят началото си от древността, но нахлуването им в западната цивилизация е свързано с края на Втората световна война, когато били пренесени масово от източния свят. Оттук идва и името им - „джапанки” - japan sandal. Отначало те били носени основно като сувенир, но постепенно надделяло истинското им предназначение - като обувки.

Прочети цялата статия

Защо да изберем естествена кожа?

Защо да изберем естествена кожа?

Откакто свят светува естествената кожа е средство, с което хората обличат своето тяло. В годините кожените дрехи ту се качват до модните върхове, ту се губят от най-известните подиуми. Но, така или иначе, кожата - като материя за дрехи и аксесоари, е незаменима. Модерната индустрия, разбира се, е намерила заместител на естествения материал. Изкуствените кожи и еко кожите са много широко застъпени както в текстилната промишленост, така и в модните трендове.

Прочети цялата статия

Черна или бяла тениска?

Черна или бяла тениска?

И коя подчертава по-добре твоите мускули и тяло през лятото За черната тениска Черният цвят е за хора, които са уверени в себе си. Той има много привърженици, но още повече противници по ред причини – смятан е за траурен, скучен, меланхоличен. Но истината е, че черното много приляга на ярките хора, подчертавайки индивидуалността им и давайки възможност да изпъкнат с всички свои предимства – както на визията, така и на характера. Ето този интересен ореол има и черната тениска.

Прочети цялата статия

Какво ще носят мъжете през лято 2017-та ?

Какво ще носят мъжете през лято 2017-та ?

Според модните специалисти идващите топли сезони ще бъдат време на контрасти. Затова на въпроса какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та може да има много отговори. Резултатът е една интересна смесица от акценти, свързани с фешън щрихи от 90-те години, повей на морски бриз, спортни влияния, класическа елегантност. Ако действително ви интересува какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та, според големите имена в модата, вижте някои от най-ярките тенденции, уловени от френското издание на VOGUE.

Прочети цялата статия

Какво говорят чорапите за вашата личност ?

Какво говорят чорапите за вашата личност ?

Повечето мъже признават, че имат най-малко 25 чифта чорапи в техните чекмеджета. Макар черният и сивият цвят да са преобладаващата гама, те биват бързо изпреварвани от новите по-стилни предложения. Мъжките чорапи вече не са просто необходим и удобен аксесоар, който остава в сянката на обувките, а влиза в светлината на прожекторите, предоставяйки ефектна палитра, разкриваща истинската личност и характер на притежателя им.

Прочети цялата статия

НОВА КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017

Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.