Избухнете с къси панталонки!

Избухнете с къси панталонки!

Много, много отдавна късите панталонки са се свързвали с децата и техните ученически униформи. От тези схващания до съвременните разбирания наистина има космическо разстояние. Днес късите панталонки са неизменна част както от мъжкия, така и от дамския гардероб, а в топлите сезони практичността и удобството ги превръщат в топ избор за редица модни концепции. Мнозина възприемат късите панталонки като дреха, подходяща за свободното време или спортни дейности.

Прочети цялата статия

Какво ни казва клубната тениска?

Какво ни казва клубната тениска?

Има места по света, където клубната култура изисква да спазим определен дрескод. В тези случаи, ризата е дрехата, към която най-често посягат мъжете. Но модният свят все повече се разкрепостява и в нощния живот по-голяма роля заема клубната тениска. Защо познатата тишъртка застава под светлината на прожекторите? Със сигурност съществуват причини за предпочитанията към нея - удобство, функционалност, младежки чар са все в този списък.

Прочети цялата статия

Ризата - винаги на мода

Ризата - винаги на мода

Ако има дреха, която да заслужава да носи приза „вечна“, то това със сигурност е ризата. Присъствала още сред одеждите на древните, тя била носена от бедни и богати, в празници и делници, денем и нощем. Е, наистина изминала е немалък път до днешните съвременни образци, но все така е задължителен елемент в гардероба на мъже, жени и деца. Класика Когато става дума за класическа риза, неизбежно в представите ни изниква стандартната бяла риза.

Прочети цялата статия

Имаш ли го в своя гардероб?

Имаш ли го в своя гардероб?

или кои са новите модни тенденции за пролет - лято 2018, които модерният мъж трябва да познава Когато топлите сезони са все по-близо, настроението ни също покачва градусите си, а заедно с това изгрява все по-ярко желанието ни да изглеждаме добре. Затова няма как да избягаме от въпроса: „Готов ли е гардеробът ни за пролетта и лятото?“. Може би, дамите се вълнуват повече от тази тема, но и представителите на силния пол все по-малко неглижират законите на модата.

Прочети цялата статия

Как да изберем дамски часовник?

Как да изберем дамски часовник?

Намирането на правилния дамски часовник е като намирането на съпруг. Ако откриете най-подходящия, ще го пазите завинаги. Ако пък направите грешен избор, това ще води до лошо настроение и желание за премахването му. Именно заради това връзката между жените и техните дамски часовници е толкова силна! За дамите часовникът е част от мечтаната палитра с бижута, той се свързва с характера и вкусовете на своята притежателка.

Прочети цялата статия

Тениска или тениска с яка?

Тениска или тениска с яка?

Тениска или тениска с яка? Предимства в избора на идеалния стайлинг за лято 2018 Когато решаваме как да постигнем идеален стайлинг за идващото лято, мисълта ни със сигурност ще се спре на въпросите: Имаме ли достатъчно тениски? А какви тениски всъщност имаме? А дали те са в тенденциите на сезона? Каква нова тениска трябва да си купим? А коя тениска ще бъде по-актуална - с яка или без яка? Ето няколко факта, които може да ви бъдат полезни в избора на нови тишъртки и ще ви помогнат да имате идеалния стайлинг за лято 2018.

Прочети цялата статия

Маратонките - задължителни за всеки гардероб

Маратонките - задължителни за всеки гардероб

Отдавна вече маратонките не се приемат само като обувки, с които да правите сутрешно бягане или фитнес упражнения. Заради своите практичност, многофункционалност и удобство, маратонките наистина имат място във всеки гардероб, а почитателите на различните стилове аутфит могат да ги съчетават идеално според своите предпочитания. Незаменими за спорт Всички хора, за които движението е начин на живот знаят, че маратонките са обувките, без които не могат.

Прочети цялата статия

Колко от вас ще го прочетат?

Колко от вас ще го прочетат?

Как да избегнем проблеми при онлайн пазаруване? Живеем в ерата на интернет, която ни предоставя безброй удобства - за много от тях дори не се замисляме в ежедневието. Пазаруването онлайн е част от този модерен комфорт - стоим си вкъщи, пием сутрешното си кафе или чаша вечерно винo и с няколко клика ставаме щастливи собственици на какво ли не - от бельо и чорапи до скъпа техника и мебели. Разбира се, интернет пазаруването, макар и много удобно, понякога ни създава известни проблеми.

Прочети цялата статия
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.