Ризите на 2021 - една покана за пътуване

Ризите на 2021 - една покана за пътуване

Човечеството отдавна е узряло за идеята, че са никому ненужни жертвите, свързани с модата. Затова и мъжките дрехи са всичко друго, но не и неудобни. Пред нас е топлата, по-хубава част от годината. И в целия си блясък излиза на светло нейно височество – ризата в мъжкия гардероб. Ние от red-point знаем това и откликва с невероятно разнообразие от модели. С дълъг и къс ръкав, с класическа или с кубинска яка, едноцветни или пъстри, строги или такива – на границата на спортния стил.

Прочети още

Тениска с яка

Тениска с яка

Неуморни са мъжете в търсенето на златната среда в модата. В старанието си хем да не са твърде излъскани в ежедневието си, хем да не са като излезли от пазаруване на зеленчуковата борса. За щастие през пролетно-летния сезон на 2021 изгрява тениската с яка на red-point - в цялото си великолепие и простота в същото време. Излъскано и свежо интелигентно усещане без усилие. С леки нива на комфорт, материята също е разтеглива и придава лесен стил. Мъжките тениски с яка и шарки / принтове на red-point не са нова тенденция.

Прочети още

Колко трябва да ти е голям това лято... крачола на шортите?

Колко трябва да ти е голям това лято... крачола на шортите?

Да, това е въпросът, защото в летните жеги подобрът на мъжки плажни шорти е важен не само за привлекателния вид, но и за удобството и комфорта. Тук идват на помощ модните консултанти на Red Point с топ летни предложения за мъжка мода 2021. През 2021г. тенденциите при банските за мъже са в две коренно различни посоки – изчистени едноцветни модели и в контраст на тях – много насителни с колоритни принтове модели. Когато избирате плажни шорти първо трябва да обмислите колко къси да са крачолите.

Прочети още

Мъжки къси панталони и шорти – хит и през новия летен сезон

Мъжки къси панталони и шорти – хит и през новия летен сезон

Стане ли дума за практичност – мъжете са майстори в откриването на практично облекло и любимите къси панталони са абослютното доказателство за това! Удобни, проветливи и стилни – те са удачна комбинация при всеки повод от ежедневието на мъжа. Casual стилът Един колан разлика ви дели от това тези шорти да изглеждат както отлично в комбинация с риза или елегантна тениска, подходящи за по-официални поводи, така и в комбинация с ежедневна тениска с небрежен вид за вечерни разходки, срещи с приятели и пр.

Прочети още

Къси дънки за новия сезон

Къси дънки за новия сезон

Знаете ли вярното решение на задачата любимо лято + вечен деним? Не е трудно, отговорът е: къси дънки във всеки гардероб за новия сезон. А защо сме сигурни в правотата на това твърдение? Просто има ситуации, в които късите дънки са незаменими. Вижте кога! На път Всеки любител на пътешествията знае, че дънките са най-удобната дреха на света. А за летните пътувания, късите дънки са абсолютно универсално решение. От една страна, дължината им позволява да няма спарване и прегряване.

Прочети още

Тениската - от леглото до сакото

Тениската - от леглото до сакото

За тениската могат да се дадат какви ли не определения тип „от - до“. От бебе до дядо (а и баба)! От най-беден до свръхбогат! От сутрин до вечер! От древността до днес! Именно днес избираме израза от леглото до сакото, за да илюстрираме колко многофункционална, необходима и значима дреха е тениската в модерния свят и да разкажем как тя е завоювала тази позиция.

Прочети още

Дънки - тенденции 2021

Дънки - тенденции 2021

Можете да бъдете сигурни, че каквито и дънки да имате в гардероба си, с тях ще изглеждате актуални. Защото денимът, без капка преувеличение, е вечен. Но все пак, всеки сезон слага своя моден отпечатък и върху дънките. И, ако искате да бъдете не просто в крак с времето, а да сте поне с крачка напред, можете да хвърляте поглед на тенденциите. За 2021-ва се проследяват няколко отчетливи тренда. Класиката е модерна Разбира се, класическата кройка е винаги на мода. За мъжете тя е доста обрана, без да е плътно прилепнала за крака.

Прочети още

Мода в условията на пандемия

Мода в условията на пандемия

Мода в условията на пандемия Преди повече от година, само за няколко седмици, светът се преобърна пред очите ни. Преживявания, които считахме, че са възможни само в книги и филми, станаха нашите собствени - истински до болка. Днес продължаваме да живеем и да се учим как да живеем в тази различна реалност. Модата е една от най-променящите се сфери в новите условия. Високата модна сцена е в тежко състояние.

Прочети още
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.