Якето на есен/зима 2021 - главен герой в гардероба

Якето на есен/зима 2021 - главен герой в гардероба

Когато топлите дни се изнижат един след друг и отстъпят място на есенния хлад и зимния студ, якето се превръща в главен герой във всеки гардероб. Именно защото то е основна дреха, за хората от всички възрасти и почитателите на всички стилове, якето заслужава повече внимание при избора, а и повече средства, за да имаме онова, с което ще се чувстваме топло, комфортно и актуално. Една от най-осезаемите тенденции за есен/зима 2021 са мъжките якета, подплатени с естествена вълна.

Прочети още

Искаш да си забелязан? Носи жилетка!

Искаш да си забелязан? Носи жилетка!

Тази формула със сигурност работи, при това не става дума за сигнална, а за хубава модерна мъжка жилетка - един от хитовете на есен 2021. Мъжката жилетка е едно от перфектните решения за преходния есенен сезон. Тя може да е сигурна защита от сутрешния и вечерния хлад, а наметната на рамене - атрактивен есенен аксосоар за всеки съвременен мъж. Жилетката отдавна е утвърдена дреха в гардероба на силния пол - както в своя класически и семпъл вид, така и в образа си на екстравагантно ауитфит решение.

Прочети още

Карго панталони есен/ зима 2021 - защо се харесват и как се носят?

Карго панталони есен/ зима 2021 - защо се харесват и как се носят?

Историята на карго панталона не е тайна. Разработен като дреха, предназначена за военни мисии, със своята практичност, той бързо разширява приложението си, ставайки част от функционалното облекло на редица професии. Най-вече на онези, за които е важно да съберат в джобовете си максимално количество по-малки или по-големи предмети. Модерният човек, обаче, няма нужда да е строител или рибар, за да има своя карго панталон. Изведен от работната среда до модните подиуми, карго панталонът ту се качва на гребена на вълната, ту затихва като тенденция.

Прочети още

Мъжете според дънките

Мъжете според дънките

Мъжете според дънките Мислите ли, че съществуват хора, които никога в живота си не са носили дънки? Такова проучване със сигурност би било много интересно. Неговите резултати биха били любопитни за социолози, културолози, маркетингови експерти, специалисти в модния свят, а и за всеки любознателен жител на планетата. Но докато подобно изследване все още не е направено, продължават да ни вълнуват много въпроси.

Прочети още

Ризите на 2021 - една покана за пътуване

Ризите на 2021 - една покана за пътуване

Човечеството отдавна е узряло за идеята, че са никому ненужни жертвите, свързани с модата. Затова и мъжките дрехи са всичко друго, но не и неудобни. Пред нас е топлата, по-хубава част от годината. И в целия си блясък излиза на светло нейно височество – ризата в мъжкия гардероб. Ние от red-point знаем това и откликва с невероятно разнообразие от модели. С дълъг и къс ръкав, с класическа или с кубинска яка, едноцветни или пъстри, строги или такива – на границата на спортния стил.

Прочети още

Тениска с яка

Тениска с яка

Неуморни са мъжете в търсенето на златната среда в модата. В старанието си хем да не са твърде излъскани в ежедневието си, хем да не са като излезли от пазаруване на зеленчуковата борса. За щастие през пролетно-летния сезон на 2021 изгрява тениската с яка на red-point - в цялото си великолепие и простота в същото време. Излъскано и свежо интелигентно усещане без усилие. С леки нива на комфорт, материята също е разтеглива и придава лесен стил. Мъжките тениски с яка и шарки / принтове на red-point не са нова тенденция.

Прочети още

Колко трябва да ти е голям това лято... крачола на шортите?

Колко трябва да ти е голям това лято... крачола на шортите?

Да, това е въпросът, защото в летните жеги подобрът на мъжки плажни шорти е важен не само за привлекателния вид, но и за удобството и комфорта. Тук идват на помощ модните консултанти на Red Point с топ летни предложения за мъжка мода 2021. През 2021г. тенденциите при банските за мъже са в две коренно различни посоки – изчистени едноцветни модели и в контраст на тях – много насителни с колоритни принтове модели. Когато избирате плажни шорти първо трябва да обмислите колко къси да са крачолите.

Прочети още

Мъжки къси панталони и шорти – хит и през новия летен сезон

Мъжки къси панталони и шорти – хит и през новия летен сезон

Стане ли дума за практичност – мъжете са майстори в откриването на практично облекло и любимите къси панталони са абослютното доказателство за това! Удобни, проветливи и стилни – те са удачна комбинация при всеки повод от ежедневието на мъжа. Casual стилът Един колан разлика ви дели от това тези шорти да изглеждат както отлично в комбинация с риза или елегантна тениска, подходящи за по-официални поводи, така и в комбинация с ежедневна тениска с небрежен вид за вечерни разходки, срещи с приятели и пр.

Прочети още
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.