Кои са най-модерните мъжки дрехи през този сезон

Кои са най-модерните мъжки дрехи през този сезон

Мъжката мода и през този сезон ще има с какво да ни изненада. Завръщането на широките панталони, напомнящи за 50-те години на миналия век, залезът на скини моделите, тениските с яка... са само малка част от новите тенденции. Широки панталони Ерата на скини модата, която успешно завладя и мъжкото облекло е към своя край. Или поне е време да отстъпи отново място на широките и свободни панталони. Най-актуални ще са бежовите разцветки, с по-ниска или висока талия, с леко удължени крачоли.

Прочети цялата статия

Мъжки тиранти – какво (не) знаем за тях

Мъжки тиранти – какво (не) знаем за тях

Има три начина да придържате панталоните си на правилното им място (на кръста): 1) да носите колан; 2) с тиранти; и 3) да минете без нито едно от горните две. При едно важно условие можете да си спестите колана - ако панталоните или дънките ви са точно по-мярка или са втален модел, който приляга по тялото и няма опасност да се свлече прекалено много. Такива обикновено са високият клас официални костюми, каквито едва ли ви се налага да обличате често. Затова ще обърнем по-специално внимание на тирантите.

Прочети цялата статия

Най-подходящият стайлинг за летните вечери

Най-подходящият стайлинг за летните вечери

Първото нещо, за което всяка жена си мисли, когато стане дума за лятото, това е морето и плажа, както и разходките през летните вечери. В следващия момент, разбира се, идват многото въпроси как да постигнем неустоимата визия, с която да очароваме не само себе си, но и околните. Естествено, най-женственият елемент от гардероба на всяка дама е роклята. Затова и през този сезон, акцентът ще бъде върху нея, с препратки към модата на 80-те години от миналия век.

Прочети цялата статия

Стилни и секси през лятото

Стилни и секси през лятото

Сменят се актуални трендове, фешън тенденции, вкусове и критерии. Но ако чуете за някого (или още по-добре за себе си) изразът стилни и секси, то значи, че въпреки всички прищевки и превратности на модата, сте уцелили десятката! И понеже наближава лятото - сезонът, в който искаме всичко да е горещо, вижте няколко идеи как да разпалите въобръжението и да спечелите вниманието на публиката около вас.

Прочети цялата статия

Тениска или тениска с яка

Тениска или тениска с яка

Много мъже считат, че тениските са лесна покупка, при която няма какво да сбъркат. Просто влизат в магазина, вземат първите, които им грабнат окото, плащат и ги отнасят вкъщи! Но, всъщност има няколко ключови фактора, когато става въпрос за избор на тениска и тези, на пръв поглед, малки парченца от пъзела, оказват огромно въздействие върху цялостната визия.

Прочети цялата статия

Модни съвети за мъже

Модни съвети за мъже

Отдавна, много отдавна, е разбит стереотипът, че модата е запазена територия за дамите. И все пак... Много от мъжете неглижират тенденциите, считат, че познаването им далеч не е задължително и разчитат да намерят най-подходящите дрехи директно на щанда. Ако сте от тези представители на силния пол, които не се чувстват в свои води из фешън дълбините, вижте няколко подсказки. Тези модни съвети за мъже ще ви помогнат да избирате по-лесно и да изградите свои критерии когато решавате какво да облечете.

Прочети цялата статия

Всичко, което трябва да знаете за еспадрилите

Всичко, което трябва да знаете за еспадрилите

История Въпреки факта, че еспадрилите често създават впечатлението на ненадеждни и краткотрайни обувки, те са били създадени като част от военната екипировка на арагонските пехотинци през XIII век. Това се обяснява с евтиното и лесно производство – един чифт се е правел много бързо от специална трева „esparto”, откъдето идва и самото им име. Пикът на своята популярност, обаче, мъжките еспадрили дължат на хитовия, през 80-те години, телевизионен сериал "Маями Вайс. След него те навлизат мощно в света на модата.

Прочети цялата статия

Мъжки сандали и чехли - кога и как да ги носим?

Мъжки сандали и чехли - кога и как да ги носим?

Модните експерти не спират да водят спорове за това дали мъжете могат да носят такива обувки като сандалите и чехлите? За твърдите поддръжниците на класиката - това се определя с една дума - неприлично, докато за фристайл любителите, мъжките сандали и чехли, освен много удобни, могат да бъдат и стилни. Въпреки, че решението е строго индивидуално и зависи къде, кога и как възнамерявате да ги носите, те са считани за едни от най-удобните видове обувки.

Прочети цялата статия

НОВА КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017

Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.