Къси дънки за новия сезон

Къси дънки за новия сезон

Знаете ли вярното решение на задачата любимо лято + вечен деним? Не е трудно, отговорът е: къси дънки във всеки гардероб за новия сезон. А защо сме сигурни в правотата на това твърдение? Просто има ситуации, в които късите дънки са незаменими. Вижте кога! На път Всеки любител на пътешествията знае, че дънките са най-удобната дреха на света. А за летните пътувания, късите дънки са абсолютно универсално решение. От една страна, дължината им позволява да няма спарване и прегряване.

Прочети още

Тениската - от леглото до сакото

Тениската - от леглото до сакото

За тениската могат да се дадат какви ли не определения тип „от - до“. От бебе до дядо (а и баба)! От най-беден до свръхбогат! От сутрин до вечер! От древността до днес! Именно днес избираме израза от леглото до сакото, за да илюстрираме колко многофункционална, необходима и значима дреха е тениската в модерния свят и да разкажем как тя е завоювала тази позиция.

Прочети още

Дънки - тенденции 2021

Дънки - тенденции 2021

Можете да бъдете сигурни, че каквито и дънки да имате в гардероба си, с тях ще изглеждате актуални. Защото денимът, без капка преувеличение, е вечен. Но все пак, всеки сезон слага своя моден отпечатък и върху дънките. И, ако искате да бъдете не просто в крак с времето, а да сте поне с крачка напред, можете да хвърляте поглед на тенденциите. За 2021-ва се проследяват няколко отчетливи тренда. Класиката е модерна Разбира се, класическата кройка е винаги на мода. За мъжете тя е доста обрана, без да е плътно прилепнала за крака.

Прочети още

Мода в условията на пандемия

Мода в условията на пандемия

Мода в условията на пандемия Преди повече от година, само за няколко седмици, светът се преобърна пред очите ни. Преживявания, които считахме, че са възможни само в книги и филми, станаха нашите собствени - истински до болка. Днес продължаваме да живеем и да се учим как да живеем в тази различна реалност. Модата е една от най-променящите се сфери в новите условия. Високата модна сцена е в тежко състояние.

Прочети още

ОСТАНИ В БЕЗОПАСНОСТ

ОСТАНИ В БЕЗОПАСНОСТ

За Ред Поинт здравето и благополучието на нашите клиенти и служители са от изключително значение. Предвид последствията от COVID-19 в световен мащаб, ние правим всичко възможно, за да сме сигурни, че всеки остава в безопасност в тези несигурни и опитни времена. Като коректна компания наблюдаваме внимателно ситуацията за всяка държава. Всяко решение се взема ежедневно в съответствие с местните указания за безопасност.

Прочети още

RedPoint със собствена линия дънки - разнообразие от модели и безкомпромисно качество

RedPoint със собствена линия дънки - разнообразие от модели и безкомпромисно качество

След двадесет години в динамичния моден пазар, RedPoint е вече със собствена марка дънки. Новата линия Street Jeans by Red Point е успешна градация в развитието на бранда, който става все по-гъвкав в предложенията си. Колекция 2020 с марката RedPoint балансира умело между стил и комфорт, качествени материали и достъпни цени. Тя категорично припомня защо денимът продължава да бъде най-важната дреха в съвременния градски гардероб.

Прочети още

Карго панталони –хитът на модната сцена

Карго панталони –хитът на модната сцена

Карго панталоните отдавна са център на вниманието на всички, които са фенове на модата. Тези панталони са добри за гардероба както на господата, така и на дамите. Те привличат с разнообразните си модели, качество и цветове, на които никой не може да устои. Преди да си купите най-добрите дамски или мъжки карго панталони, първо ще трябва да научите няколко важни факта, които ще ви съдействат да стесните избора си. В следващите редове ще намерите цялата информация, която ще ви е необходима, преди да прецените кой чифт панталон ви отива най-много.

Прочети още

Как да избегнем проблеми при онлайн пазаруване?

Как да избегнем проблеми при онлайн пазаруване?

Живеем в ерата на интернет, която ни предоставя безброй удобства - за много от тях дори не се замисляме в ежедневието. Пазаруването онлайн е част от този модерен комфорт - стоим си вкъщи, пием сутрешното си кафе или чаша вечерно винo и с няколко клика ставаме щастливи собственици на какво ли не - от бельо и чорапи до скъпа техника и мебели. Разбира се, интернет пазаруването, макар и много удобно, понякога ни създава известни проблеми.

Прочети още
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.