Как да изберем дамски часовник?

Как да изберем дамски часовник?

Намирането на правилния дамски часовник е като намирането на съпруг. Ако откриете най-подходящия, ще го пазите завинаги. Ако пък направите грешен избор, това ще води до лошо настроение и желание за премахването му. Именно заради това връзката между жените и техните дамски часовници е толкова силна! За дамите часовникът е част от мечтаната палитра с бижута, той се свързва с характера и вкусовете на своята притежателка.

Прочети цялата статия

Тениска или тениска с яка?

Тениска или тениска с яка?

Тениска или тениска с яка? Предимства в избора на идеалния стайлинг за лято 2018 Когато решаваме как да постигнем идеален стайлинг за идващото лято, мисълта ни със сигурност ще се спре на въпросите: Имаме ли достатъчно тениски? А какви тениски всъщност имаме? А дали те са в тенденциите на сезона? Каква нова тениска трябва да си купим? А коя тениска ще бъде по-актуална - с яка или без яка? Ето няколко факта, които може да ви бъдат полезни в избора на нови тишъртки и ще ви помогнат да имате идеалния стайлинг за лято 2018.

Прочети цялата статия

Маратонките - задължителни за всеки гардероб

Маратонките - задължителни за всеки гардероб

Отдавна вече маратонките не се приемат само като обувки, с които да правите сутрешно бягане или фитнес упражнения. Заради своите практичност, многофункционалност и удобство, маратонките наистина имат място във всеки гардероб, а почитателите на различните стилове аутфит могат да ги съчетават идеално според своите предпочитания. Незаменими за спорт Всички хора, за които движението е начин на живот знаят, че маратонките са обувките, без които не могат.

Прочети цялата статия

Колко от вас ще го прочетат?

Колко от вас ще го прочетат?

Как да избегнем проблеми при онлайн пазаруване? Живеем в ерата на интернет, която ни предоставя безброй удобства - за много от тях дори не се замисляме в ежедневието. Пазаруването онлайн е част от този модерен комфорт - стоим си вкъщи, пием сутрешното си кафе или чаша вечерно винo и с няколко клика ставаме щастливи собственици на какво ли не - от бельо и чорапи до скъпа техника и мебели. Разбира се, интернет пазаруването, макар и много удобно, понякога ни създава известни проблеми.

Прочети цялата статия

Мъжкият шал - 10 начина да бъдеш различен

Мъжкият шал - 10 начина да бъдеш различен

Всеизвестна истина е, че аксесоарите са онези финални щрихи във визията, които не само допълват облеклото, но и говорят много за своите притежатели. Мъжкият шал е един от най-красноречивите образци в това отношение. Модерният мъж знае силата на този аксесоар и той присъства в гардероба му задължително. Нещо повече, един шал може да предаде толкова различни характеристики на визията. В следващите редове ви предлагаме гледната точка на известния моден портал realmenrealstyle.

Прочети цялата статия

Аксесоари само за мъже

Аксесоари само за мъже

В съвременните динамични времена всичко в сферата на модата е относително. Особено на високите подиуми, се смесват стилове, мотиви, концепции. Дори понятията мъжка и дамска мода отдавана са променили значенията, които са имали преди години. Днес, типични доскоро за дамите материи, силуети и аксесоари са част от мъжките колекции, в пълна сила, разбира се, е и обратното. Но има един мъжки аксесоар, който сякаш е защитена територия.

Прочети цялата статия

ТОП 10 - задължителните мъжки дрехи - от глава - до пети

ТОП 10 - задължителните мъжки дрехи - от глава - до пети

Сезон есен/зима Ако сте от хората на своето време - модерни, целенасочени, уверени в себе си, то въпросът за външния вид не е никак маловажен за вас. Това означава, че когато отворите гардероба си, трябва да можете да намерите точния стайлинг за всеки повод и всяко място. При това не става дума за излишества и хаотично събрани вещи, а за онези мъжки дрехи - от глава - до пети, които ще ви дадат възможност да вземете прагматични решения и да правите разнообразни комбинации.

Прочети цялата статия

Как да се грижим за мъжките боти от естествена кожа

Как да се грижим за мъжките боти от естествена кожа

Мъжките боти от естествена кожа са хит за есенно-зимния сезон. Освен, че са винаги на гребена на модната вълна, те са много удобни заради предимствата на материала, от който са изработени, а и много практични, защото са подходящи за почти всички стилове на обличане. Но е хубаво да не се забравя, че както всички обувки от подобен тип, и мъжките боти от естествена кожа изискват внимателна грижа и поддръжка. Предлагаме ви няколко прости правила, които със сигурност ще удължат живота им и ще осигурят добрия им вид.

Прочети цялата статия
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.