Ризата - най-предпочитаната мъжка дреха

Ризата - най-предпочитаната мъжка дреха

Забелязали ли сте как дамите не пропускат да огледат добре изглеждащите господа? Обикновено тези господа носят ризи. По - силната половинка си признава, че най-предпочитаната мъжка дреха е ризата. Тя е изключително гъвкава, пасва идеално на всеки стил и е едно от задължителните неща, които трябва да имате в гардероба си. Ризата стои страхотно с почти всичко и ви гарантираме, че веднъж след като я сложите, ще ви придаде допълнителна увереност.

Прочети цялата статия

Слагай качулката!

Слагай качулката!

Мъжките дрехи с качулка - удобни и модерни В преходните сезони има незаменими неща. Точно такива са дрехите с качулка, които ни гарантират защита от дъжд и вятър. Всъщност, първообразите на качулката ни отвеждат далеч, далеч в миналото, без да можем да определим или датираме авторството на този, толкова популярен днес, елемент. Но така или иначе, още древните гърци и римляни, а и редица източни народи, я имали като част от облеклото. Днес дрехата с гугла е абсолютен хит в гардероба на всеки модерен мъж.

Прочети цялата статия

Защо са модерни спортните мъжки елеци?

Защо са модерни спортните мъжки елеци?

Представете си как са се обличали мъжете, задавали модните тенденции преди 100 или 200 години. Интересно, какво ли биха си помислили те за някои от облеклата – емблеми на съвременния свят. Спортните мъжки елеци са точно такива дрехи.

Прочети цялата статия

Модерността на мъжките дълги плетени жилетки. Топ тенденция през този сезон.

Модерността на мъжките дълги плетени жилетки. Топ тенденция през този сезон.

В последните години можем да наблюдаваме рязкото изкачване на мъжките плетените жилетки по модните подиуми, дефилето им по булевардите и есенно жълтите улици. През този сезон, добре познатата ни дреха стои отлично както в офиса, така и в стайлинга на дългите уикенди в планината. Практична и удобна, мъжката плетена жилетка дава възможности за комбинации в широк спектър от визии. В зависимост от мъжа, върху чиито рамена се е настанила, тя може да носи духа на любимото ни тинейджърство или да е с дъх на стара класика.

Прочети цялата статия

Мъжки зимни хитове - якета с пух

Мъжки зимни хитове - якета с пух

В студените сезони мъжките зимни якета са най-важни за гардероба на всеки представител на силния пол. Дизайнерите са разкрепостени в предложенията си за цветове, дължини и форми. Но при избора на връхно облекло за мразовитите дни, основен аргумент продължава да бъде материята, която да осигури в максимална степен топлина и комфорт. Ето защо мъжките якета с пух продължават да бъдат сред най-желаните дрехи. Те имат своето място както в колекциите на модните диктатори, така и в топ списъка за всеки предстоящ зимен шопинг.

Прочети цялата статия

Мъжкото кожено яке - не можем без него!

Мъжкото кожено яке - не можем без него!

На прехода между топлото и студеното има една дреха, която смело може да бъде наречена вечен бестселър. Мъжкото кожено яке! Не, че жените не поясягат към този евъргрийн в дамски вариант, но те просто разполагат с по-широка палитра за междинните сезони - имат своите тренчкод, манто, шлифер, блейзер. При силната половина от човечеството е по-различно. Въпрос на чест и характер е мъжът да има своето кожено яке. Разбира се, през годините то променя малко или много лицето си, така че да гарантира на своя притежател винаги верен фешън имидж.

Прочети цялата статия

Избухнете с къси панталонки!

Избухнете с къси панталонки!

Много, много отдавна късите панталонки са се свързвали с децата и техните ученически униформи. От тези схващания до съвременните разбирания наистина има космическо разстояние. Днес късите панталонки са неизменна част както от мъжкия, така и от дамския гардероб, а в топлите сезони практичността и удобството ги превръщат в топ избор за редица модни концепции. Мнозина възприемат късите панталонки като дреха, подходяща за свободното време или спортни дейности.

Прочети цялата статия

Какво ни казва клубната тениска?

Какво ни казва клубната тениска?

Има места по света, където клубната култура изисква да спазим определен дрескод. В тези случаи, ризата е дрехата, към която най-често посягат мъжете. Но модният свят все повече се разкрепостява и в нощния живот по-голяма роля заема клубната тениска. Защо познатата тишъртка застава под светлината на прожекторите? Със сигурност съществуват причини за предпочитанията към нея - удобство, функционалност, младежки чар са все в този списък.

Прочети цялата статия
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.