Мъжки джапанки - как да (НЕ) ги носим

Мъжки джапанки - как да (НЕ) ги носим

Джапанките отдавана са аксесоар, без който никой не може да си представи своя летен гардероб. И без който е немислимо да се прекара дори един почивен горещ ден. Тези обувки водят началото си от древността, но нахлуването им в западната цивилизация е свързано с края на Втората световна война, когато били пренесени масово от източния свят. Оттук идва и името им - „джапанки” - japan sandal. Отначало те били носени основно като сувенир, но постепенно надделяло истинското им предназначение - като обувки.

Прочети цялата статия

Защо да изберем естествена кожа?

Защо да изберем естествена кожа?

Откакто свят светува естествената кожа е средство, с което хората обличат своето тяло. В годините кожените дрехи ту се качват до модните върхове, ту се губят от най-известните подиуми. Но, така или иначе, кожата - като материя за дрехи и аксесоари, е незаменима. Модерната индустрия, разбира се, е намерила заместител на естествения материал. Изкуствените кожи и еко кожите са много широко застъпени както в текстилната промишленост, така и в модните трендове.

Прочети цялата статия

Черна или бяла тениска?

Черна или бяла тениска?

И коя подчертава по-добре твоите мускули и тяло през лятото За черната тениска Черният цвят е за хора, които са уверени в себе си. Той има много привърженици, но още повече противници по ред причини – смятан е за траурен, скучен, меланхоличен. Но истината е, че черното много приляга на ярките хора, подчертавайки индивидуалността им и давайки възможност да изпъкнат с всички свои предимства – както на визията, така и на характера. Ето този интересен ореол има и черната тениска.

Прочети цялата статия

Какво ще носят мъжете през лято 2017-та ?

Какво ще носят мъжете през лято 2017-та ?

Според модните специалисти идващите топли сезони ще бъдат време на контрасти. Затова на въпроса какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та може да има много отговори. Резултатът е една интересна смесица от акценти, свързани с фешън щрихи от 90-те години, повей на морски бриз, спортни влияния, класическа елегантност. Ако действително ви интересува какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та, според големите имена в модата, вижте някои от най-ярките тенденции, уловени от френското издание на VOGUE.

Прочети цялата статия

Какво говорят чорапите за вашата личност ?

Какво говорят чорапите за вашата личност ?

Повечето мъже признават, че имат най-малко 25 чифта чорапи в техните чекмеджета. Макар черният и сивият цвят да са преобладаващата гама, те биват бързо изпреварвани от новите по-стилни предложения. Мъжките чорапи вече не са просто необходим и удобен аксесоар, който остава в сянката на обувките, а влиза в светлината на прожекторите, предоставяйки ефектна палитра, разкриваща истинската личност и характер на притежателя им.

Прочети цялата статия

Актуално в мъжката мода пролет-лято 2017

Актуално в мъжката мода пролет-лято 2017

Стрийт вълната отново се завръща през пролетта - актуалното в мъжката мода пролет-лято 2017 е изразено както в спортния, така и в бизнес стила. Този сезон особено актуални ще са шлиферите, якетата, жилетките в стил „oversize”, с акцент върху тъмни или контрастни цветове, които придават свежест и внасят разнообразие. Трендовете за лятото предлагат не по-малко интересни комбинации и решения - костюми от три части с тениски или ризи. В този случай, тениската може да бъде носена свободно или запасана в панталона.

Прочети цялата статия

Мъжки бански лято 2017

Мъжки бански лято 2017

Когато зимните празници отминат, мислите ни все по-често бягат към настъпващото лято. Както всяка друга година и тази, стане ли дума за топли сезони и горещи емоции, връхлита ни представата за плаж, вода и... още нещо. Разбира се, става дума за бански! И ако някой бърза да каже, че мъжките бански за лято 2107 не са толкова интересни и важни, нека веднага да го опровергаем. Вярно, че дамите и в тази сфера се радват (или пък страдат), защото избират от много по-богата гама.

Прочети цялата статия

Къси дънки или къси панталонки - какво предпочитат да носят мъжете

Къси дънки или къси панталонки - какво предпочитат да носят мъжете

Дойде ли лятото, мъжете с удоволствие захвърлят дългите панталони. Дори на работното място, представителите на творческите професии или тези, за които дрескодът няма никакво значение, предпочитат късия крачол. Забавно е, ако в някой горещ ден надникнете в телевизионно студио, например. Може на пръв поглед да виждате хора, облечени с ризи и сака, но там, където окото на камерата не стига, ще забележите къси панталонки и джапанки.

Прочети цялата статия

НОВА КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017

Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.