Топ тенденциите на сезон пролет-лято 2022

Топ тенденциите на сезон пролет-лято 2022

Облекчени сме да видим, че модата все повече се приближава до нормалността. Дизайнерите също изглеждат по-щастливи, като огромното мнозинство демонстрираха обновена творческа енергия, която не се наблюдаваше по време на многократните блокирания в следствие на световната пандемия. Свежестта определено се усеща в новите колекции на пазара и ще ни позволи да се насладим на прекрасни цветове и материи. Тази година е на мода спортната елегантност и дрехи в пастелни тонове.

Прочети още

Идеи за подредба на гардероба ви

Идеи за подредба на гардероба ви

Едно от най-разхвърляните места в дома ни е…гардеробът. Колкото и да се стараем да го държим подреден и организиран, няма начин, в който само след седмица там да не се окаже пълна бъркотия. Дали, защото, бързайки дръпваме най-долната блуза, или защото тези панталони не отиват с ризата и бързо ги мушваме на рафта, или пък колана не пасва на обувките, които сме решили да обуем според времето навън.

Прочети още

Как да поканим коледния дух в душата и дома си

Как да поканим коледния дух в душата и дома си

С началото на месец декември, започва и подготовката за коледните празници. Този месец от годината има най-много празници и това е повод за срещи с роднини, любими хора, приятели, повече свободно време и много подаръци. Можем да прекараме много прекрасни мигове около празниците, стига да си създадем коледно настроение и да се отдадем на емоциите. Няма смисъл да се депресирате, защото навън е студено и мрачно, нито да се ядосвате за нещо. Опитайте се да направите обстановката по-весела и се отдайте на коледното настроение.

Прочети още

Наръчник за избор на идеалния колан

Наръчник за избор на идеалния колан

Коланът в наши дни е много повече от просто средство за гарантиране, че няма да сте хванати със свалени панталони, мъжкият колан има способността да шепне тихо за увереното ви чувство за стил или да крещи високо за вашата непростима липса на вкус. Изборът на най-добрите колани за мъже не е просто въпрос на практичност или дори на утвърдени правила за стил, но и на добър вкус.Добре подбрани, те могат да завършат цялото ви облекло.Ако се опитватеда облечете тениска или риза, тогава коланът ви може да бъде буквалният център на вашата визия.

Прочети още

Как да зарадваме любимия си човек за рождения му ден

Как да зарадваме любимия си човек за рождения му ден

Вдъхновени от нашия рожден ден, решихме да ти дадем няколко идеи за изненада за празника на любим мъж, приятел, баща или общо казано за важните мъже в живота ти. Всеки трябва да се чувства специален и обичан на рождения си ден, макар че с напредване на годините вече не ни е толкова забавно да го празнуваме. В Америка например имат много готина традиция да черпят рожденика. Отиваш на бар с приятели да празнувате, хората от съседните маси, барманът и твоите хора разбира се, се надпреварват да ти взимат напитки, ако навършваш 21 и повече години.

Прочети още

В света на дънките, видове модели и комбинации за перфектна визия

В света на дънките, видове модели и комбинации за перфектна визия

Ако някога сте се чудили: „Кои дънки да купя?“Не забравяйте, че не сте единствените.Повечето мъже са уморени да пробват различни видове дънки.Пробването на дънки е доста досадна задача, особено като се има предвид разнообразието, налично за различните типове мъжко тяло.След като намерите идеалната си кройка, пазаруването на вашите дънки става наистина лесно.Ако не сте сигурни в коя категория мъжки типове фигура попадате и кой е любимият ви вид дънки, прочетете нататък.

Прочети още

Якето на сезон есен/зима - главен герой в гардероба

Якето на сезон есен/зима - главен герой в гардероба

Когато топлите дни се изнижат един след друг и отстъпят място на есенния хлад и зимния студ, якето се превръща в главен герой във всеки гардероб. Именно защото то е основна дреха, за хората от всички възрасти и почитателите на всички стилове, якето заслужава повече внимание при избора, а и повече средства, за да имаме онова, с което ще се чувстваме топло, комфортно и актуално. Една от най-осезаемите тенденции за есен/зима са мъжките якета, подплатени с естествена вълна.

Прочети още

Искаш да си забелязан? Носи жилетка!

Искаш да си забелязан? Носи жилетка!

Тази формула със сигурност работи, при това не става дума за сигнална, а за хубава модерна мъжка жилетка - един от хитовете на есен 2021. Мъжката жилетка е едно от перфектните решения за преходния есенен сезон. Тя може да е сигурна защита от сутрешния и вечерния хлад, а наметната на рамене - атрактивен есенен аксосоар за всеки съвременен мъж. Жилетката отдавна е утвърдена дреха в гардероба на силния пол - както в своя класически и семпъл вид, така и в образа си на екстравагантно ауитфит решение.

Прочети още
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.