Мъжете според дънките

публикувана на 27.09.2021 г. в 07:33 коментари(0)

Мъжете според дънките

Мислите ли, че съществуват хора, които никога в живота си не са носили дънки? Такова проучване със сигурност би било много интересно. Неговите резултати биха били любопитни за социолози, културолози, маркетингови експерти, специалисти в модния свят, а и за всеки любознателен жител на планетата. Но докато подобно изследване все още не е направено, продължават да ни вълнуват много въпроси. Един такъв е: колко чифта дънки има в гардероба си днешният модерен мъж?

Е, залаганията могат да започнат, а ние, ще направим няколко предположения в светлината на това какво е актуално през есенно - зимния сезон.

 

Ако имате един единствен чифт дънки

през есен-зима 2021, той трябва да е такъв, какъвто е бил и преди 10 години. Никой истински мъж не може да съществува без класически сини прави дънки. За работа, за път, за среща с любимата, за вечеря с приятели, за градска разходка, за поход в планината - сините класически дънки са вечният  хит в мъжкия гардероб. Но, понеже никак не е вероятно, да имате един единствен чифт от тази култoва дреха, то... 

 

Ако имате два чифта дънки

през есента на 2021-ва година можете да заложите освен на синия класически деним, на поне още един  цвят - сиво-черния изчистен дънков панталон. Въпросът защо е необходимо още, от почти същото, звучи едва ли не обидно, но нека изясним. С два чифта дънки в гардероба си - сини и тъмни, можете да съставите поне 7 - 8  успешни комбинации  за своя приличен стайлинг. Има мъже, за които това е повече от достатъчно. Но има още повече мъже, които знаят, че не е така.  В техния случай, деним изкушението вече е пуснало корени и те са готови да преминат в следващата категория.

 

Ако имате три чифта дънки

Е, тук вече, може да се говори по-спокойно, защото със сигурност мъжете от тази група имат по-сериозно отношение към своя външен вид и биха се заинтересували какво в денима е модерно през есенно - зимния сезон на 2021-ва. Със сигурност дънките с кръпки и разрези са новата класика. Те са много удачни за всички неделови ситуации и със сигурност биха допринесли за фешънимиджа на своя притежател.

 

Ако сте човек „колкото повече, толкова повече“

Ако сте мъж от тази категория, значи в гардероба ви има място за всеки следващ чифт дънки - с намачкан ефект, с кръпки, вталени, с декорации, с петна, карго дънки... Всичко това ще е актуално и през есен/зима 2021 и може да бъде набавено само с няколко клика на https://red-point.bg

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.