RedPoint със собствена линия дънки - разнообразие от модели и безкомпромисно качество

публикувана на 20.02.2020 г. в 06:48 коментари(0)

След двадесет години в динамичния моден пазар, RedPoint е вече със собствена марка дънки. Новата линия Street Jeans by Red Point е успешна градация в развитието на бранда, който става все по-гъвкав в предложенията си.

 

Колекция 2020 с марката RedPoint  балансира умело между стил и комфорт, качествени материали и достъпни цени. Тя категорично припомня защо денимът продължава да бъде най-важната дреха в съвременния градски гардероб. Винаги модерно излъчване, универсална функционалност, потенциал за  изключителна комбинативност - все характеристики, които могат абсолютно да бъдат отнесени към дънките с марка RedPoint. Ще се уверите в това, ако браузнете в сайта на компанията - ще откриете над 200 модела на едноименния бранд и още толкова на други марки.

 

А ето и какви са специфичните модели, сред които да намерите точно онова, което ви е необходимо или пък да се поглезите и да придобиете аутфита, за който мечтаете.

 

Можете да изберете класически сини дънки в различни нюанси - от най-тъмни и мастилено-индигови по-строги вариации до бледо небесно, излъчващо лекота и небрежност. Винаги актуални са стандартните черни предложения, идеални за съчетания с различни цветове. Не е забравена и сивата гама.

 

 

 

Брандът предлага богата палитра от кройки - елегантен втален силует; по-широки - за кежуал усещане; еластични; с подчертано спортно излъчване; традиционни. Широк е и спектърът от допълнителните решения - екстравагантни дънки с намачкан ефект, ексцентрични с кръпки, нестандартно накъсани, с кантове, с различни свежи мотиви.  

 

След всичко изброено, наистина ти се приисква да подобриш настроението си и да попълниш гардероба си с (поне) няколко чифта фреш фешън деним с марката RedPoint. Знаейки, че съотношението качество-цена е отлично и разглеждайки разнообразието от модели, сигурни сме, че ще открием нашите нови дънки именно на  red-point.bg.

 

С нетърпение очакваме и бъдещите предложения на бранда - много нови продукти, които скоро ще бъдат реалност. А дотогава - да енджойваме със Street Jeans by Red Point! Време е!

 

 

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.