Ризите на 2023 - една покана за пътуване

публикувана на 03.05.2023 г. в 10:36 коментари(0)

 
 
Човечеството отдавна е узряло за идеята, че са никому ненужни жертвите, свързани с модата. Затова и мъжките дрехи са всичко друго, но не и неудобни. Пред нас е топлата, по-хубава част от годината. И в целия си блясък излиза на светло нейно височество – ризата в мъжкия гардероб. Ние от red-point знаем това и откликва с невероятно разнообразие от модели. С дълъг и къс ръкав, с класическа или с кубинска яка, едноцветни или пъстри, строги или такива – на границата на спортния стил.
 
Ризите през пролет-лято 2023
 
През 2023 ризите са много търсени и купувани, защото се свързват с комфорт и удобство, естетика и стил, което е от огромно значение за всеки мъж. Без значение дали сте бизнесмен или служители в офис, няколко вталени мъжки ризи никога не са излишни, особено ако са подбрани и в актуалните за тази пролет и лято десени. С какво ще изненада по отношение на мъжкия гардероб сезон пролет-лято 2023? Топлите сезони обещават да бъдат пълни с изненади, като се започне още от цветовете, предложени като модерни нюанси в новите колекции. Понякога крещящи цветове, друг път смекчени, всички обаче са ориентирани така, че да внесат глътка свежест в гардероба.
 
Кога се заглеждаме по един мъж?
 
Когато направи впечатление. Веднага се забелязва ако един мъж е облечен стилно и според ситуацията. Момчета, време е да загърбим сивотата, на която обичахме да залагаме през последната година. Да забравим за тъмните тонове! След дискретното минало лято, флоралната тенденция буквално експлодира през новия сезон. Повече или по-малко фигуративни и цветни щампи с диви и облагородени цветя, това лято няма да останат незабелязани и върху мъжките дрехи. Мотивите на лятото ще бъдат една покана за пътуване и споделяне – това, което миналата година ни взе, ще се опитаме да си го върнем и чрез модата.
За тези мъже, които се страхуват да носят ризи с къси ръкави, дизайнерите на red-point предлагат ризи с кубински яки. Това е отворен, почти изрязан ревер за риза. Ако ви идва в повече университетския стил на тази дреха, тогава кубинската яка в стила на петдесетте години на ХХ век, ще ви дойдат тъкмо „по мярка” на вкуса. За пълна увереност изберете дискретен дизайн на такава риза и я носете спретнато прибрана в леко свободен панталон.
 
Къде носим риза?
 
Офис дрескод, посещение на нощен клуб или ресторант, разходка в града, официален повод, среща с приятели и др. През пролетта и лятото на 2023 носенето на риза ще е ежедневие. Все повече се залага на елегантния външен вид. Подобен вид дрехи подхождат на всеки мъж, защото подчертават неговата силна природа, а и придават изисканост на цялостното му излъчване. Време е да излезем от сивотата на миналата година и да блеснем в цвят и светлина, момчета!
За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.