ОСТАНИ В БЕЗОПАСНОСТ

публикувана на 01.04.2020 г. в 14:11 коментари(0)

За Ред Поинт здравето и благополучието на нашите клиенти и служители са от изключително значение. Предвид последствията от COVID-19 в световен мащаб, ние правим всичко възможно, за да сме сигурни, че всеки остава в безопасност в тези несигурни и опитни времена.

 

Като коректна компания наблюдаваме внимателно ситуацията за всяка държава. Всяко решение се взема ежедневно в съответствие с местните указания за безопасност. Моля, обърнете внимание, че ситуацията се развива бързо и следователно предприетите предпазни мерки и мерки за безопасност подлежат на промяна.

 

За да гарантираме доброто състояние на всички, ние сме коригирали временно работните часове на физическите магазини на Ред Поинт. Можете да проверявате текущото състояние на всеки от магазините ни на тел: +359892473802. На този телефон ще получите винаги актуална информация за Ред Поинт.

 

Моля, чувствайте се добре дошли да пазарувате онлайн на www.RED-POINT.bg. Ние продължаваме да ви доставяме и се ангажираме да ви дадем висококачественото изживяване, с което сте свикнали.

 

Нека работим заедно, за да се защитаваме и да се грижим един за друг.

Благодаря ви за постоянната подкрепа и разбиране.

Бъдете в безопасност всички.

 

Екипът на Ред Поинт

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.