Топ тенденциите на сезон пролет-лято 2022

публикувана на 29.07.2022 г. в 07:42 коментари(0)

Облекчени сме да видим, че модата все повече се приближава до нормалността. Дизайнерите също изглеждат по-щастливи, като огромното мнозинство демонстрираха обновена творческа енергия, която не се наблюдаваше по време на многократните блокирания в следствие на световната пандемия.

Свежестта определено се усеща в новите колекции на пазара и ще ни позволи да се насладим на прекрасни цветове и материи. Тази година е на мода спортната елегантност и дрехи в пастелни тонове.Едноцветните тоалети в нюанси на бледо бонбонено розово, резеда или люляков цвят превърнаха модните подиуми на големите модни брандове в истинска пролетна феерия. Популярни са комплекти в пастелни цветове, съставени от мъжки бермуди, суитшърти и елеци. Свободните официални панталони са комбинирани с тениски с яки и спортни якета. Много актуални за пролетно-летния сезон са тениски от фино плетиво, които са идеални за натоварен ден в офиса, предлагайки едновременно елегантност и комфорт в комбинация с любимите ви дънки и тренди сако.

 

 

Залагайки на спортната елегантност, можете да се почувствате не само стилно, но и елегантно. Модните дизайнери поставят на пиедестал този стил, като лансират по модните си дефилета микса от различни по стил дрехи. Спокойно можете да съчетаете свободни къси панталони с ръб с любимото си бомбър яке, което си е класика за мъжкия гардероб. Шапките с козирки вече не само аксесоар за плаж и спорт, а смело навлизат в ежедневния атфит и то в екстравагантни комбинации с по-елегантни мъжки панталони и суитшърти. За справка можете да видите последните ревюта на Etro, Dior, Fendi и Armani.

Тесни дънки и панталони, разкопчани ризи в смели цветови нюанси и блясък, всичко това в комбинация с маратонки с неонови връзки, ви превръщат в модерна рок звезда и ви мотивират да изживеете едно легендарно лято. Ние от РЕД ПОЙНТ ще направим всичко възможно да ви държим в крак с най-новите модни тенденции, при това на достъпна цена.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.