Как да поканим коледния дух в душата и дома си

публикувана на 07.12.2021 г. в 10:57 коментари(0)

С началото на месец декември, започва и подготовката за  коледните празници. Този месец от годината има най-много празници и това е повод за срещи с роднини, любими хора, приятели, повече свободно време и много подаръци. Можем да прекараме много прекрасни мигове около празниците, стига да си създадем коледно настроение и да се отдадем на емоциите. Няма смисъл да се депресирате, защото навън е студено и мрачно, нито да се ядосвате за нещо. Опитайте се да направите обстановката по-весела и се отдайте на коледното настроение. Как да си създадем коледно настроение? Ето няколко лесни, но ефикасни идеи от нас.

Пуснете си коледни песни. Има много коледни песни, за които дори не подозирате, че съществуват. Не си мислете, че коледната музика се ограничава до няколко познати песни, които ни се натрапват всяка година. Всъщност има чудесни коледни песни, които изобщо не са толкова комерсиални. Ако имате деца, то те със сигурност знаят много български коледни песни, свързани с нашите традиции и култура. Тъкмо ще си припомните и детските си години в които сте свързвали тези празници само с вкусна храна и подаръци. Освен това музиката наистина създава настроение. Направете си компилация с любими песни, които да вкарат коледния дух в дома ви.

Сложете украса. Защо не сложите коледните украси вече? Старата украса ви е омръзнала? Купете нови гирлянди и играчки, сложете елхата и ще видите колко бързо ще дойде настроението ви. Използвайте и разноцветни лампички за подсилване на ефекта. Недейте да се захващате с тази задача, ако сте изморени или ядосани. Отделете специално време и го направете като ритуал. Наслаждавайте се на украсяването, можете да викнете приятел/ка или гаджето ви за да ви помага.

Изпечете си коледни лакомства. Готвенето може да създаде уют. Намерете рецепта за коледни сладки или просто забъркайте любимия си сладкиш. Не забравяйте ароматната канела, която е задължителна съставка в коледните сладкиши. Ако нямате време или умения в изработването на кулинарни шедьоври, можете да си купите готови фонданови кукиси или меденки, декорирани красиво и тематично.

Пригответе подаръци и коледни картички. Можете да се подготвите от по-рано с всички подаръци и картички, които ще подарите на близките и роднините. Самото избиране и опаковане на подаръци, може да повдигне коледния ви дух, като си представяте радостта изписана по лицата на любимите ви хора, когато ги разопаковат. Можете да изработите картички за всеки с персонални пожелания, така те ще бъдат още по-ценни и незабравими. Започнете от сега, за да имате време до Коледа.

Вземете си забавни коледни боксерки и чорапи. При нас ще намерите, весели коледни мъжки и дамски боксерки и чорапи, които няма как да не ви усмихнат. Мотиви на пингвини, мопсове с коледни шапки, джинджифилови човечета или коледни бастунчета, разнообразието от RED POIN, изборът от вас.

Коледни мотиви и на телефона. Винаги можете да промените малко визията на телефона си като изберете коледен тапет. Сменете и мелодията, за да създадете още повече настроение. Купете си ново калъфче с коледни мотиви. Изтеглете си от стикерите за празника във Viber и сте готови.

След като направите всички тези стъпки, дори и Гринч, ще започне да си припява All I want for Christmas is you. Усмихнете се и се насладете на мирни и светли празници с вашите близки хора, това са миговете, които ни зареждат позитивно и с надежда за една светла Коледа и по-добра нова година.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.