Мъжки къси панталони и шорти – хит и през новия летен сезон

публикувана на 15.06.2022 г. в 06:32 коментари(0)

 

 

Стане ли дума за практичност – мъжете са майстори в откриването на практично облекло и любимите къси панталони са абослютното доказателство за това!

Удобни, проветливи и стилни – те са удачна комбинация при всеки повод от ежедневието на мъжа.

Casual стилът

Един колан разлика ви дели от това тези шорти да изглеждат както отлично в комбинация с риза или елегантна тениска, подходящи за по-официални поводи, така и в комбинация с ежедневна тениска с небрежен вид за вечерни разходки, срещи с приятели и пр.

Комбинирането с едноцветен тънък кожен колан веднага носи усещане за стил и официалност, особено когато панталоните са в кафеви или сиви нюанси.

Междувременно хитов елемент от този вид дреха са по-различните цветни тонове като бордо, охра и ръждиво:

Свежите светли цветове определено са нещо много предпочитано през лятото от мъжете, които търсят актуална визия за себе си, с която да провокират без компромис в комфорта.

Розовите и бели къси мъжки панталони са логичното продължение на хитовите преди няколко години розови и бели мъжки ризи. Комбинацията розово-бяло и виолетово-бяло са актуални през новия летен сезон в мъжката мода:

 Шорти с принт 

Тази година модните колекции залагат на черно-бели принтове с интересни краски. Открояват се шорти с удобни кройки, които имат борд около ластика или в края на крачолите.

Контраст на тях са многоцветните колоритни шорти с крачоли, закриващи коляното – те са удобни, urban casual решения за всеки практичен мъж, който иска смела и цветна визия през летните месеци. Тези разноцветни решения са отлични за вашите плажни приключения, вечерни срещи, екскурзии и почивки край басейна. Принтовете, модерни през този сезон са graffiti и urban стил.

 Деним и карго къси мъжки панталони – практично, удобно и комбинативно в летните жеги

 

Екстра-късите деним шорти, както и вече добре познатите карго-панталони с по-дълги крачоли отновно са хит в лятната мода тази година.

Представителите на силния пол обожават карго-шортите заради практичните им кройки, огромното удобство дори в големите жеги, лесната поддръжка и най-вече – наличието на достаъчно джобове за всичко необходимо.

Комбинираме ги с леки едноцветни мокасини или бели кецове – и получаваме casual шик излъчване с високо ниво на практичност и удобство.

 

А останалите готини идеи за вашият уникален тоалет може би се крият сред продуктите в нашия сайт! Не забравяйте, че в него има стотици предложения за мъжки дрехи и аксесоари на страхотни цени, с бърза доставка до всяка точка на страната!

Ако имате нужда от нашата помощ в избора – използвайте онлайн чата, където сме на Ваше разположение!

Усмихнато лято от Red Point!

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.