Ризата - най-предпочитаната мъжка дреха

публикувана на 15.11.2018 г. в 18:15 коментари(0)

Забелязали ли сте как дамите не пропускат да огледат добре изглеждащите господа? Обикновено тези господа носят ризи.

По - силната половинка си признава, че най-предпочитаната мъжка дреха е ризата. Тя е изключително гъвкава, пасва идеално на всеки стил и е едно от задължителните неща, които трябва да имате в гардероба си. Ризата стои страхотно с почти всичко и ви гарантираме, че веднъж след като я сложите, ще ви придаде допълнителна увереност. Няма нужда да чакате специален повод, по-скоро направете деня си специален с още едно попълнение на закачалките.

Даваме ви няколко опорни точки за избора и носенето на НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО МЪЖКАТА РИЗА.

  1. Размер. Безспорно, има значение. За каквато и дреха да говорим, за да се чувстваме комфортно тя трябва да ни е по мярка. Когато ризата ви стои добре в раменете, то това е сигурен признак, че не сте сгрешли размера.

 

 

  1. Материята. Съществуват поне осем различни материи: памук, памук и полиестер, памук и ликра, оксфорд, поплин, креп или пинпойнт. Докоснете се до всяка една, за да откриете коя от тях ще ви приляга най-добре. Консултирайте се с продавач или някой, който ще ви каже коя материя за какво е подходяща. Официалната риза най-често е от памук. Но в много други случаи миксът от материи е удачен, за да предаде гъвкавост, еластичност и по-практична употреба и съхранение.

 

 

  1. Яка и копчета.Това са нещата, които често правят най- голямо впечталение в една риза. Заложете на яка, която оптически издължава шията и не ви създава дискомфорт.

Ако искате седефени копчетата - признак за класна риза, можете да проверите автентичността, излагайки ги на слънчева светлина - седефът трябва леко да проблясва. Някой от мъжете пък  залагат на копчета в различни цветове като находчив акцент на дрехата.

 

 

  1. Аксесоари. Никога няма да сгрешите, ако решите да подчертаете визията си с часовник, вратовръзка или ръкавели. Всички те пасват идеално на ризата, добавят й допълнителна стойност и и дават възможност да изразите индивидуалността си.

 

 

  1. Неписани правила. Ако искате да изглеждате небрежно, секси и стилно, то задължително навийте ръкави, не запасвайте ризата напълно и не я закопчавайте до горе. Гарантираме Ви, че ще постигнете желания ефект и ще се чувствате страхотно.

 

 

  1. Цветове. Можете да избирате между всички познати и непознати цветове, различни щампи, райета и принтове. Ризата може да бъде основата на вашата визия, но може да бъде носена и като връхна дреха. Съчетавайте смело. Разнообразието е голямо и комбинации дебнат отвсякъде!

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.