Мъжките дънки - ежедневиетo, без което не можем

публикувана на 27.11.2018 г. в 12:49 коментари(0)

Има неща, които никога не се променят и едно от тях е любовта ни към вечния деним. Обявена за най - обичаната дреха на всички времена, дънките властват в гардероба ни вече цели 145 години! От миньорска униформа, до тотaлна модна емблема на модерния свят, те продължават да се радват на нестихващ интерес, а ние се радваме на все повече модели! Черни, бели, класическо сини, накъсани, с капси или без, с паднало дъно, вталени!

Изборът е толкова голям, че няма как да се задоволим само с един чифт от иконичната дреха!

Запретнете крачоли момчета, защото ви представяме петте модела мъжки дънки, властващи този сезон!

Класически - прави или както са по-известни днес - Дънките на татко. Дрехата на миналия век вече няколко сезона си поправя място обратно и ето, че вече заслужено печели рафт в гардероба на господата. Класическите прави дънки могат да бъдат както изтънчени и стилни, така и леко небрежни. Има една вечна комбинация тук, а именно - Blue jeans, white shirt… и едно кожено яко.

Вталени - една тенденция, сякаш без край! Едва ли има по-любим чифт за ежедневието, а и не само. Строго индивидуално, всеки може да избере една от хилядите вариации на вталените дънки. Те се комбинират лесно, стоят чудесно и винаги са правилен избор.

Спортно - елегантни - някъде между класиката и слим дънките, този вариант на вечния деним е най- удобен, практичен и е безспорно най - добрият избор  за всеки ден.

Накъсани - любимците на 2018-та идват с накъсани колене и леко избледнели. Дизайнерите не пропускат да се развихрят с различни детайли, а вие имате свободата да го направите със стила си. По правило този чифт дънки се носи с така актуалните кецове, но защо не и с по-официални обувки? За по-смелите господа това е идеалното ново попълнение в гардероба!

Шалвари - мъжките дънки с паднало дъно - тип шалвар, безспорно са една от тенденциите при мъжете този сезон. Приеман с известна доза скептицизъм от страна на някои представители на силния пол, моделът с паднало дъно все пак смело навлиза в ежедневния дрескод. Мъжете, които обичат да изпъкват, със сигурност няма да сгрешат, добавяйки едни дънки тип шалвар в своя моден арсенал!

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.