Тениска според зодията

публикувана на 24.11.2021 г. в 11:53 коментари(0)

Възможно е след като прочетете залавието, да се чудите как може някой да съди за избора на тениска според зодията. Както се казва в такава ситуация - може би да, а може би не, прочетете и прецените.

 

Овен

Що се отнася до дрехите, Овните предпочитата удобството. Носенето на тишъртка, която изобразява смелост и предизвикателство отразява техния характер. Цветовете, които се свързват с Овен: наситено червено, ръжда, златисто жълто и горчица.

 

Телец

За тях дрехите изразяват статус. Предпочитат висококачествени материи, кореспондиращи с романтичната им природа. Не правят компромис цена - качество. Цветовете, които най- добре отразяват тяхната същност са розово, бяло, черно, цвят крем.

 

Близнаци

Близнаците не могат да устоят на скъпите дрехи. Творческият им характер е водещ при избора, за това те посягат към иновативни текстури. Цветът на близнаците е зелен.

 

Рак

Раците обичат дома си. Тениските, които изобразяват любов и сплотеност отразяват най- добре тяхната същност. Цветовете им са синьо, морско зелено и бяло.

 

Лъв

Страст и енергия описват най- добре Лъва. Дрехи в ярки и горещи цветове, с щампи, изразяващи сила и мощт присъстват най- често в гардероба им. Цветовете са червено, оранжево, жълто.

 

Дева

Девите обича чистота. Памучни фанелки в приглушени цветове, от меки материи отразяват тяхната личност. Светлосин и розов са цветовете, които привличат Девата.

 

Везни

Везните са може би най-непретенциозни към облеклото си. Могат да облекат всичко, стига то да е в тяхната зона на комфорт. Предпочитат светлите и неутралните цветове.

 

Скорпион

Скорпионите обичат да са център на внимание. Те искат светът да знае какво правят и какво носят. Ефектът, който търсят е да „ хващат окото“. Всички нюанси на лилавото описват добре тяхната природа.

 

Стрелец

Свободолюбиви и с философски поглед над живота, Стрелците предпочитат тениски с надписи и послания. Привърженици са на силните и ярки цветове.

 

Козирог

Козирозите са артистични натури с афинитет към занаятите. Тишъртките, които илюстрират традиции и художествено творчество ги отразяват най- добре. Предпочитат земните цветове.

 

Водолей

Непоправими мечтатели, които се борят за слава и внимание. Щампи изобразяващи забавление и свободолюбив дух са тези, на които биха заложили Водолеите.

 

Риби

Рибите обичат да прекарват времето си в уединение, в романтична обстановка и хубава музика. Тениски с духовни илюстрации отговарят на скромния им характер.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.