Кажи ми как се обличаш и ще ти кажа какъв си!

публикувана на 10.09.2016 г. в 04:32 коментари(0)

Изборът ни на дрехи говори много за това какви сме и какъв темперамент носим. Дали ще заложим на традиционното или ще изберем провокативно и нестандартно решение, зависи от нагласата ни или моментното ни настроение. Понякога може и да ни липсва вдъхновение и да се обличаме скучно и еднообразно. Тогава ни трябва нещо, което да разчупи стереотипите ни и да изразим себе си чрез дрехите.

Добър пример за това е селекцията от тениски, която можете да разгледате по-долу. Забавни, провокативни, освободени, много от дизайните са измислени от професионалисти, но има и такива, които са плод на въображението на пълни аматьори, което обаче не пречи да са също толкова ярки и запомнящи се.

Забавлявайте се докато разглеждате тези фантастични творения на някои от най-креативните мозъци в света. А защо да не пробвате да облечете някоя от тези тениски със смешни послания и забавни картинки, дори и само да накарате хората около вас да се засмеят!

Замислете се следващият път, дали новата ви тениска да не е някоя от тези, а може да се превърнете и в дизайнер на собствените си идеи!

 

Ръцете долу от моята бисквитка

 

 

Изпий ме

 


Ще оставя ракетата ми да говори вместо мен

 

Не съм закъснял, движа се по Ирландско време

 

Не винаги съм саркастичен, понякога спя

 

Продължавай да говориш, поставям ти диагнозата

 


Ето как изглежда един готин чичо/вуйчо

 


Виното е отговорът, а какъв беше въпросът?

 



 

 

 

 

 

 

Батман в банята

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.