5 начина да носиш тениската на гаджето

публикувана на 23.06.2015 г. в 13:26 коментари(0)

Момичетата обичат романтиката, силните прегръдки, топлите дни, соления морски бриз. И обожават усещането, когато обгръщат тялото си в тениската на любимия. Тя е голяма, мека и удобна, а понякога и оригинална дреха за лятото. Ето и пет разнообразни идеи, които да приложите, ако откриете тишъртката на гаджето. Необходима ви е само щипка творческо увлечение.

1. Най-вероятно за вас не би било проблем да преместите яката на широката блуза на талията си. Така получавате екстравагантна пола. А въображението ви ще я оформи като къса или дълга, с ниска или висока талия. 

2. Чудесен вариант е къса рокля без презрамки, като завържете ръкавите на тениската отпред или отзад. Свежа и неангажираща концепция за плаж или разходка в парка.

3. Разновидност на предложение номер 2 е рокля с тънко коланче като акцент, което ще придаде нова форма на дрехата и ще подчертае извивките на тялото.

4. В случай че фанелката няма сантиментална стойност и не е най-обичаната от човека до вас, бъдете смели и без колебание грабнете ножиците. Използвайки способностите си на стилист, може да постигнете прекрасна метаморфоза, превръщайки тишъртката в потник с дупки, разрези, възли и други чудати и весели елементи.

5. Последната идея е семпла и лесна за изпълнение. Просто облечете широката дреха и се отпуснете в неповторимото удобство, което тя носи. Ако излизате може да я комбинирате с дънки или цветни панталони. На улицата всичко е позволено, а именно този кежуал стил е в съвършен унисон с духа на града.

Тениската на гаджето! Какво откритие само и колко разнолики възможности за превръщането й във фантастична дреха, която ще ви отличи с интересен и уникален стил. А и всяка от нас носи в сърцето си момичешката обич към романтиката, силните прегръдки, топлите дни, соления морски бриз.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.