5-те най-популярни цветове тениски

публикувана на 24.11.2021 г. в 11:58 коментари(0)

В класацията на 5-те най-продавани цветове тениски се нареждат - бял, черен, тъмносин, сив и червен. Кралското синьо не остава далеч зад червения цвят в класацията, но все пак бялото и черното изпреварват в пъти останалите цветове по степен на предпочитане.

Много от водещите компании за тишъртки имат производствени линии, свързани единствено с производството на чисто бели и чисто черни тениски. Колкото и скучни да изглеждат черната и бялата тениска, те са на върха от доста дълго време. Универсалността на тези два цвята, към които може да се добави и сивият, ги прави еднакво подходящи, както за мъжете, така и за жените. Те са подходящи за всякакъв случай и се комбинират лесно с всички други цветове, без да е необходимо да търсите съвет от експерт. Тъмносиният цвят е предпочитан предимно от представителите на силния пол, докато червеният привлича повече женската половина.

Тук изниква и следващият въпрос – защо някои компании за тениски произвеждат и предлагат над 30 различни цвята? От една страна, е важно да има голямо разнообразие от цветове, за да се предостави възможност за избор. От друга страна, защото има пазар и търсене на тези цветове, макар и да не е толкова мащабно.

Помислете за вашия любим отбор - той има специфичен цвят, нали? И този цвят е един от любимите ви...

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.