Да вдъхнем нов живот на старото дънково яке

публикувана на 04.08.2015 г. в 15:46 коментари(0)

Да вдъхнем нов живот на старото дънково яке


„ Денимът отново се завръща с пълна сила“ – това са заглавията на модните блогове напоследък, а и не само. Първоначалната идея на този тип дрехи е да се използват за работно облекло и, въпреки че историята им е противоречива, дънковите якета намират своето трайно място в света на модата, хип- хоп и поп културата.

„Денимът е много подходящ бейсик елемент, който никога не бива да изхвърляте от гардероба си!“, съветват модни специалисти.

Изрежете ръкавите, добавете капси и съчетайте с кожен панталон за рок излъчване, например. Или пък съчетайте с дълга рокля на цветя и ниски сандали, добавяйки няколко брошки за разкош - идеален аут фит за вечерна разходка по плажа. Дънковото яке винаги е печеливш избор в стайлинга на всяко момиче - дали с висок ток и вечерна рокля или с кецове и ежедневно облекло, с пола, с риза, с тениска - във всички тези комбинации стои прекрасно и точно на място.

Универсалната дреха от деним присъства в гардероба и на малки, и на големи. В повечето случаи се превръща в любимо допълнение към тоалета и се носи ежедневно. Но както всяко нещо, дънковото яке остарява или просто омръзва. Затова по-долу споделяме пет свежи идеи как да вдъхнете нов живот на вече остарялата дреха и как винаги да сте различни и ефектни. Разгледайте предложенията и изберете най-доброто за вас, с което да освежите гардероба си. Следвайте стъпките и след това ще се удивите от резултата.

 

1.DIY Избелял деним

 

 

2. DIY болеро от деним

 

 

3.DIY деним с флаг на гърба

 

 

 

4.DIY деним с шипове

 

 

 

8.DIY: перли

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.