Стилни решения как да носим мъжко кожено яке

публикувана на 18.09.2015 г. в 11:53 коментари(0)

Знаете, че можете да носите коженото си яке с бяла тениска и сини дънки, но има и други варианти, които да пробвате. Предлагаме ви още няколко начина как да изглеждате стилно.

Свежа класика

 Мъж, облечен в бяла тениска и сини дънки, винаги е бил гледка, която кара женските сърца да затуптят по-силно. Добавете към тази класическа комбинация и кожено яке и ще постигнете вид, с който няма да има жена, която да ви устои.

 

 

Модерен стил

Има нещо наистина стилно и модерно в този външен вид, от който просто не можеш да откъснеш очи. За да постигнете въпросния ефект, използвайте комбинацията от кожено яке, черна риза и черни панталони.

 

Лошо момче

 

Коженото яке е символ на твърдите мъже, на истинските лоши момчета, които знаят как да не играят по правилата. За да постигнете това носете връхната дреха с блуза с висока яка или яка тип поло.

 

 

Колежански стил

 Не можете да избягате от стила си в училище? Не се притеснявайте. Запазете духа на момчето във вас жив като облечете риза, жилетка и кожено яке, и разбира се добавите и вратовръзка. Изберете джинси, а за ръцете ръкавици. Все пак, запазете този стил за някой наистина студен есенно-зимен ден.

 

Стил в офиса

 

Ако работата ви не изисква стриктно придържане към определен дрескод, но все пак трябва да имате официален вид, то тогава това решение е идеално за вас. Вталена риза, тънка вратовръзка и вашата любима кожена дреха.

 

Супермодел

 

Искате да изглеждате като някой от моделите в любимото ви списание? Добре, пригответе се да изпълните всичко до край. Облечете коженото си яке върху шал, който покрива бялата ви тениска, а вместо джинси заложете на панталон.

 

Момчето от съседната врата

 

Ако търсите небрежен и свободен стил, заложете на кафяво кожено яке с бяла тениска и панталони чинос. Можете да добавете и дълъг шал на фигури или каре.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.