Женственост и елегантност или свобода и веселие

публикувана на 29.09.2015 г. в 09:24 коментари(0)

Време е за битка. Чие ще бъде надмощието в двадесет и първи век? Кой стил ще победи в пъстрия свят на модата? Безпогрешният сексапил на тесните дънки се изправя срещу кежуал течението на панталоните тип бойфренд.

Няма съмнение, че гледката е невероятна: красива жена върви уверено сред динамиката на градските улици. Силуетът й привлича развълнувани погледи. Краката й изглеждат като две издължени, като че ли изваяни от склуптор, форми. Задните части са подчертани и нежно събуждат човешката фантазия. Високият ток завършва произведението. Това са те: вталените тесни панталони, наричани също „пура“ или „цигара“. Веднага приковава вниманието и има защо. Когато жена носи тесни дънки тя е задължително елегантна и грациозна, носителка на горещ чар и фатален заряд. Може би заради консервативни възгледи или просто заради хода на еволюцията в модата, вталените панталони стават популярни чак в края на миналия век. Но със сигурност са тук, за да останат. Те вече са класика, защото вълнуват и впечатляват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А следващата гледка е също толкова невероятна, но по съвсем различен, по-скоро забавно-очарователен начин. Отново прекрасна жена върви уверено сред пулсиращия град на двадесет и първи век. Тя засмуква възприятията с цялата весела кежуал атмосфера, витаеща около нея. Излъчва куул усещане и само положителни вибрации. Сигурно защото се чувства напълно свободна в своите широки дънки, наречени бойфренд. Предимството им е в удобството и въздушната лекота, с които се движи този, който ги носи. Видимо, те не подчертават женското тяло и затова няма как да излъчват сексапила на тесните панталони. Но крият сладка загадка за това какво има под тях – енигма, способна да раздвижи съзнанието с не по-малка сила.

С други думи, широките панталони са атрактивни и достоен съперник на вталените, в надмощието за красота, стил и очарование на уличния моден подиум.

Битката е ожесточена, но в края й побеждават индивидуалните предпочитания. Както и духът на времето и пространството. Днес ТЯ е изящна и изкусителна, а утре - небрежна и усмихната. Но винаги жена.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.