Любимата младежка марка на варненци RED POINT пусна онлайн магазин. Най-модерните дрехи са само на един клик разстояние

публикувана на 23.10.2015 г. в 14:01 коментари(0)

Една варненска модна марка стои вече повече от 10 години здраво стъпила на пазара. Става дума за веригата магазини Red Point, които са любими на младежите в морската столица, а и в по-широк възрастов диапазон. Винаги в крак с модата, винаги с атрактивни цени и свежи модели - в трите магазина за мъжки дрехи в града (в Гранд Мол, на бул. "Владислав" и на ул. "Стефан Караджа" 10 в близост до хотел "Черно море"), както и в женския Styles Fashion (в Гранд Мол), всеки намира по нещо, пасващо перфектно на стила му.

За да бъдат още по-достъпни не само за варненци, а и за все по-големия брой свои фенове от други градове, в Red Point решиха да скъсят разстоянието до своите клиенти на само един "клик" с мишката на компютъра, създавайки www.red-point.bg.

С новата онлайн платформа любимата верига за дрехи предлага изключително богат асортимент от артикули. Освен традиционно познатата за клиентите богата гама мъжка мода, вече и дамите могат да се възползват от редица актуални фешън предложения.

Новият онлайн магазин залага най-вече на спортно-елегантния стил, предпочитан от хора в широк възрастов диапазон - якета, блузи, панталони и всякакви аксесоари. Освен отличното съотношение качество - цена на продуктите, платформата има и много други предимства. Тя предлага стоки от доказани модни дестинации и водещи фешън трендове. В нея всеки ще може да открие облекла на над 30 от водещи марки на пазара.

Всички аутфит решения са в малки серии, за да могат клиентите да се чувстват специални и различни с избора, направен в RED POINT. Заедно с разнообразието на дрехи, онлайн магазинът дава възможности за цялостни концептуални решения, предлагайки както традиционно доказаното, така и най-новото в областта на бельо-индустрията, обувки, чанти, колани и други аксесоари.

източник: petel.bg

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.