Коженото яке - любов завинаги

публикувана на 27.10.2015 г. в 11:04 коментари(0)

Черното кожено яке, класика в жанра. Винаги актуално и винаги на гребена на вълната. Инетересен факт е, че придобива своята популярност първо в средите на велосипедистите през далечната 1928-а, а после напълно естествено намира своето място и сред моторджиите. Рок легендата Елвис Пресли допълнително го популяризира като негова любима дреха. То става символ на бунтарството и свободния дух, задължително присъства в гардероба на младежите, повлияни от различни модни течения. Претърпява и не малко трансформации през годините, като към дизайна му се внася допълнително по нещо – бродерия, копчета, емблеми, ресни, ципове. Може да се носи ежедневно, дори през лятото.
А при въпроса дали има ограничения в съчетанието, дизайнерите уверяват, че всичко е позволено.

 


 

Бохо стил
Бохо стилът е тоталният хит на модния подиум, микс от изисканост и небрежно хипи излъчване. Може да се съчетава с всичко, важното е да има хармония, в противен случай да изглеждате комично, ви е „в кърпа вързано“.
За да сте абсолютно актуални в стил бохо, заложете на многослойна пола или дълга рокля, задължително от естесвени тъкани, високи кубинки и кожено яке. Може да добавите и дантелена блуза за подчертаване на визията.


Милитъри стил
Към този стил може да се причисли якето с дизайн на войнишки мундир от Първата световна война. Кяфяво или черно, в комбинация с панталон или пола в цвят каки и кубинки. Задължителен аксесоар е и раница в камуфлажен принт.


 

„Кожен началник “
Бяла риза, черни или сини вълнени панталони, обувки на висок ток и коса, разпиляна по раменете и задължителнo кожена връхна дреха. Ясен контраст между женственост и строг военен стил.

Код Романтика
Ако сте романтична натура, този стил е точно за Вас. Кожа за разкош, съчетана с рокля и пола в пастелни цветове и балетни пантофки задължително.

Уличен стил
Най- разпространеният стил. Съвкупност е от всички стилове като включва доста елементи на японската мода. Правила при този стил НЯМА, съчетавайте всичко.


С джинси
Комбинацията джинси с кожено яке е абсолютна класика, но в никакъв случай не и еднотипна. Аксесоарите тук правят чудеса. Дайте воля на въображението си.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.