Къси панталонки за лято 2016? О, да!

публикувана на 18.11.2015 г. в 08:18 коментари(0)

Есен е, а очакваме с нетърпение зимните празници. Но, както знаят всички, изкушени от света на модата, за дизайнерите и фешън експертите часовниците тиктакат по друг начин. Те вече ни дават напътствия как през следващото лято да изглеждаме актуални и неотразими.

И, да, една от категоричните препоръки е да осигурим за гардероба си къси панталонки. Нищо изненадващо, защото става дума за вечен моден хит. Онова, което все пак не бива да забравяме е, че трябва да заложим на креативността и да носим тази дреха не само стандартно на плажа или когато спортуваме, а по хиляди други начини. Ето няколко предложения в тази посока.

Комбинацията на дънкови къси панталонки с бяла риза ще бъде изключително актуална през следващото лято. На нея можете да заложите както за ежедневна разходка, така и за вечерно небрежно парти и дори за работен стайлинг, ако се изявявате в сферата на творческите професии, например.

Няма нищо по-изкушаващо от комбинацията на къси панталонки и романтично решена горна част на тоалета. Съчетанието между сексапила на дамското дупе, облечено в шорти и невинното очарование,свързано с къдрички, воалчета, дантелки, е просто неустоимо.

Късите панталонки ще бъдат актуални дори за по-елегантна и обрана визия. С дължина около коляното и съчетани със сако, те могат спокойно да бъдат част от стила на по-зрели и делови дами. В тази ситуация, разбира се, е добре по-строгата нотка да бъде подчертана от подходящи обувки и аксесоари.

Сред предложенията на модните специалисти са също комбинациите на къси панталонки с карирана риза, леки трикотажни блузи с дълъг ръкав, потници във всякакви вариации. Широк е спектъра и на обувките, подходящи за съчетания – от кецове и летни ботуши, през отворени обувки с висок ток до ежедневните сандали и джапанки. Както винаги, вкусът и стилът са в начина, по който се хармонизират дрехите и аксесоарите, в погледа към детайлите и в избора на дреха, която приляга на фигурата и общото излъчване.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.