Дънки в офиса

публикувана на 04.11.2016 г. в 16:48 коментари(0)

Aко подбирате внимателно дрехите си и ги съчетавате с вкус, ще можете да си позволите лукса да носите дънки в офиса, без това изобщо да накара някой да си помисли, че изглеждате „непрофесионално“. В следващите редове ще откриете няколко идеи как успешно да включите джинсите в ежедневната си офис визия.

За да се избегне моментът, в който бихте изглеждали не на място в офиса, трябва да знаете как да избирате точния чифт джинси и това да допълва перфектната визия. Забравете протритите и скъсани модели, тези с щампи и капси, също. Те трябва да са тъмни, изчистени и да са точно по мярка. Не трябва да се набиват на очи и да са фокус на облеклото. Колкото по-семпли, толкова по–добре.

И сега няколко подходящи и бързи варианта, които почти всеки офис би приел.

 

Дънки в комбинация с риза и пуловер

Класическа визия, подходяща дори и за строга работна среда. Тъмни дънки, допълнени с елегантен колан и обувки в същия цвят, а нагоре риза и пуловер в един и същ нюанс. Перфектна комбинация. Стилът е спортно-елегантен, но не прекалено небрежен. Ако искате да избягате от иначе толково „строгия“ аутфит, сменете пуловера с жилетка.

 

Дънки и памучна риза

Това е по-непретенциозен стил. Добър избор е, когато работният ден не е препълнен със срещи, а преобладава работа пред компютъра. Страхотен избор на карирани ризи могат да предложат доста спортни марки, които както знаем са любими на представителите на силния пол. Визия на практичния мъж, която в съчетание с изчистени дънки може да стане дори елегантна.

 

Дънки и блейзер

И, разбира се, няма как да пропуснем блейзера. Едно класическо, вталено сако, съчетано с тъмно сини джинси е страхотен избор. Няма начин да сгрешите при тази комбинация. Важното при тези визии е да не се натрапват самите джинси и те да не са във водещата роля. Успеете ли да балансирате, в офиса ще ви погледнат с „добро око“ .

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.