Къси панталони: как да (НЕ) ги носим

публикувана на 14.01.2016 г. в 08:57 коментари(0)

Високите температури през лятото могат да накарат дори и най–срамежливите от мъжете да захвърлят дългите панталони и да ги заменят с къси такива. За да не се изпада в неудобни ситуации, спазването на правилата по-долу дава сигурност за стилна и добра визия.
Как да ги носим или върху какво да се фокусираме


1. Чино
Моделът Чино е подходящ за лятото както в дългия си вариант, така и къс. Цветовете са разнообразни, в зависимост от вкуса и предпочитанията на този, който ги носи. Съчетават се еднакво добре както с риза, така и с тениска.


2. Лен
Дрехите от лен са най–адекватни на летните жеги. Изключително мека и качествена материя, която държи хладно. Подходящи са за парти и за не толкова официални случаи. Ленен панталон, ленена риза и кожени чехли е комбинация, с която няма как да сбъркате. Единственият недостатък на плата е, че много се мачка.


3. Чехли
Щом дължината на дрехите намалява, логично е и обувките да стават по - оскъдни. Красиви кожени чехли са идеалното допълнение към летния аутфит.


4. Качество
Качеството на дрехите често е подценявано. А истинският стил си личи най- вече по качествените дрехи. И платът, и детайлите, и прецизната кройка са белег на класната дреха.

 

Как да НЕ ги носим или какво да избягваме


1. Плисета
Тази кройка мини панталони е подходяща само и единствено за голф игрищата. Извън тях просто забравете този модел шорти.


2. Много къси
Много късите къси панталони са подходящи за жени с изваяни форми, но не и за мъже. В противен случай рискувате да изглеждате комично, много комично.


3. Спортни шорти извън фитнеса, плажни - извън плажа
Този тип шорти не са подходящи нито за среща, нито за парти, нито за каквото и да е излизане. Няма значение колко добре ви стоят, те са само за плаж и спорт.


4. В офиса
Ако работното ви място не е на плажа, то тогава по- добре забравете за къси панталони в офиса.
След като вече познавате и спазвате горните няколко правила, може да бъдете спокойни за своя имидж и да се втурвате смело в шопинг манията по късите панталони, пък били те и за мъже.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.