С какво да освежим гардероба през пролетта

публикувана на 17.03.2016 г. в 08:29 коментари(0)

След студената зима, която ни караше да се увиваме в шалове, да се крием под дебелите връхни дрехи и да бързаме да се приберем на топличко, е време да дадем зелена светлина на пролетните модели в гардероба си.

В случай, че пред вас отново изникват поредица от въпросителни: „Какво да облека?“ „Как да ги съчетая тези дънки с тази блуза?“ и т.н., значи е необходимо спешно да освежите и попълните колекцията си с дрехи.

Ако „времето е ваше“ и шопингът ви е страст – то тогава задачата е повече от приятна и полезна. Наред със сезонните разпродажби на зимните колекции по моловете и магазините, могат се открият и свежи попълнения за пролетно-летния гардероб – от дънки и тениски, до по-елегантни допълнения като дамски сака и елегантни панталони.

За дамите, които вечно бързат и нямат време да обикалят моловете и магазини сме подбрали няколко топ идеи, които гарантират, че с малко покупки може да се постигне перфектна визия.

Черен блейзер
Най-добрият приятел в гардероба на всяка жена е черният блейзер (по-известен като дамско сако). То се съчетава успешно както с дънки, панталон или пола, така и с безброй комбинации от цветове на блузи, ризи и тениски.


Дънки + риза
Дънките вече не са това, което бяха. Сега моделите варират не само цветово, но и като материя, стил и визия. Същото важи и за ризите - отново имате пред вас безрой варианти за съчетаване и като цветове, и като стилове.


Тренчкот
Ако сте излезли набързо от вкъщи и не сте обърнали достатъчно внимание, че сивите ви дънки не си пасват особено добре с кафявото дамско сако, облечено в последния момент, все още имате шанс да прикриете дефекта, като заложите на стилен тренчкот.


Бяла риза + черен панталон/пола
Класика в жанра, често точно този стил може да е най-доброто ви решение, особено когато търсите безупречна визия или трябва да се придържате към строг дрескод на работното място.


За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.