Безгрешни комбинации с къси дънки

публикувана на 28.03.2016 г. в 11:48 коментари(0)

Денимът е вечен и това твърдение не подлежи на съмнения и оспорване. И в дамския, и в мъжкия гардероб той има най-запазеното сред всички запазени места. Разбира се, модата често диктува кои вариации на денима са най-актуални и в последните години късите дънки за мъже са на гребена на фешън вълната.

По-плахите и по-консервативни представители на силния пол, вероятно, имат някои задръжки да посегнат към този вид дънки. Но не трябва да е така, защото съществуват няколко комбинации, които са подходящи за всяка възраст и удачни за много ситуации от сферата на свободното време. Ето 3 от тях, които гарантират актуалност, добър вкус и удобство.

Къси дънки с тишъртка

За тази комбинация не е необходимо голямо въобръжение, но пък за сметка на това към нея може да посегне едва ли не всеки и по всяко време. Няма как да сбъркате, ако съчетаете тениска с къси дънки, придружени с обувки в широк диапазон - маратонки или кецове, кожени чехли или еспадрили. През пролетта и лятото това съчетание е толкова универсално и с него ще се чувствате адекватно и сутрин, и вечер в градска среда. Ще изглеждате модерно и ще се усещате удобно.

Къси дънки и риза

През изминалото лято това съчетание беше истински фешън хит, а такива са тенденциите и за предстоящите сезони. Ръкавът може да бъде къс ии дълъг, а ризата – пусната свободно над панталона. В този вариант комбинацията къси дънки- риза най-добре се допълва от мокасини, сандали, кецове. Не посягайте към чехли или джапанки, защото, ако с тишъртката те хармонират добре, тук ще придават нелепост на визията. Все пак съчетаването с риза е една идея по-така и в този случай добрият стил изисква малко повече внимание.

Къси дънки и сако

Съчетаването на къси дънки със сако (а под него лек пуловер или тясна тишъртка) е малко по-претенциозно, но придава страхотен шик на визията на своя притежател. Симбиозата между небрежност, елегантност и внимание към детайла в крайна сметка е изключително секси. Изборът на такъв аутфит показва индивидуален почерк и смело отношение към света. Но, ако залагате на такава комбинация, обърнете специално внимание на детайлите – трябва да са семпли, но класни. Качествена обувка, добър колан и самочувствие без арогантност – май нарисувахме портрета на идеалния мъж.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.