Свежи идеи как да носим дамската риза

публикувана на 12.05.2016 г. в 08:27 коментари(0)

Едва ли има жена, която да не разполага поне с една дамска риза в гардероба си, която да облече за официален повод. Дълго време ризите, както при мъжете, така и при жените са били смятани за официално облекло, което непременно трябва да бъде съчетано с пола или панталон в строг стил.
През последните години, модните дизайнери и тенденциите в дамското облекло започват да предлагат нови свежи и по-разчупени модели, в цялата палитра от цветове, принтове и материи.
Ето и някои идеи как можете да носите дамска риза през по-топлите месеци от годината.

Бяло и червено
Изключително свежа и стилна комбинация на бяла вталена риза и 7/8 панталон в наситено червено, която подчертава идеалната фигура. Подходяща е за дами с по-нисък ръст, защото оптически издължава тялото.

Бяло и морско синьо
Още една свежа идея, която ще подчертае перфектно силуета ви и ще ви гарантира безупречна визия за всеки повод. А комбинацията с бяла риза на сини раета може само да ви накара по-бързо да планирате лятната си почивка на морето.

Цветно
Внесете пролетното настроение и в гардероба си. Пола с флорални мотиви до коляното, прозрачна бяла риза, в съчетание с бледо розово късо съко – каква по цветна палитра, която освен всичко друго пленява и с изтънченост и стил.

Каре за младежки дух
В дните, в които високите токчета остават на заден план и сте решили да намалите темпото, карираната риза не само, че ще допринесе да се почувствате комфортно, но и ще ви предостави неизчерпаеми възможности от комбинации - с къси панталонки, дънки и дори пола.
Всичко зависи от личните ви предпочитания. Остава само смело да експериментирате и да откриете стилът, който най-добре ви подхожда.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.