ДА СГРЕЕМ ЕСЕНТА

публикувана на 07.10.2016 г. в 16:27 коментари(0)

Лятото е към своя край и макар все още да е рано да подменяте гардероба с есенно-зимни дрехи, е добре да сте подготвени за по-хладно време.

Вече сте забелязали, че сутрините и вечерите са станали по-хладни. А в края на седмицата планирате разходка извън града или малко бягство в планината за уикенда. Далеч сте от мисълта да облечете яке или жилетка, но същевременно искате да се чувствате комфортно. Има едно универсално решение, което можете да ползвате по всяко време на годината – яке без ръкави, или добре познатата грейка.

Именно грейката ще ви донесе всички тези предимства, които търсите. На първо място тя запазва и регулира топлината в тялото, като същевременно позволява свобода и лесно движение на ръцете. Разнообразието от материи ще ви осигури комфорт, дори при силно ветровито или дъждовно време – за целта е нужно да подберете модел, който е направен от специална материя, която е устойчива на неблагоприятните условия на времето.

Както всички най-успешни модни решения и грейката е един от тези примери, които водят началото си от стремежа за функционалност в облеклото.  Сега, когато модата е започнала да обръща повече внимание на спортното и ежедневно облекло , отколкото когато и да било, вече на грейката се гледа по нов и напълно различен начин.

Добрият избор и подходящото съчетание на грейката с останалите елементи на облеклото, могат да превърнат иначе скучното и еднообразно облекло през есента в свеж и същевременно удобен стил, залагайки на ярки и силни цветове и предлагайки комбинации, които може успешно да приложите дори в офис среда.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.