ВТАЛЕНИТЕ РИЗИ – СТИЛЪТ, КОЙТО ПРАВИ МЪЖЕТЕ НЕОТРАЗИМИ

публикувана на 19.10.2016 г. в 11:17 коментари(0)

Когато става дума за мода, жените, винаги мислят, че са единствените, които имат непрестанния стремеж да изглеждат слаби. Това донякъде е вярно, но не съвсем. Днес и мъжете изпитват все по-силно необходимостта да се появят пред света в най-добрата си форма – показвайки с гордост не само добре поддържани тела, но и залагайки на перфектна визия, що се отнася до избора на дрехи и изграждането на собствен стил. И ако за първото е достатъчно да посещават редовно фитнеса, то за постигането на впечатляващ стайлинг е нужно много повече.

Модната индустрия е динамична и всеки сезон тенденциите се изменят, актуалните цветове варират непрекъснато, а дизайнерите са в непрекъснато съревнование да се отличат пред конкурентите със своите нови модели.

Не е нужно да следите изкъсо всяка една новина от модния подиум или да ползвате услугите на персонален стилист, за да постигнете отлична визия.

Силуетът при мъжете не е толкова задължаващ и с толкова много изисквания, както при жените, но все пак широките рамене, преминаващи към по-тесни бедра е важно изискване. Днес мъжете в много по-голяма степен осъзнават необходимостта да имат стройна фигура, откъдето се заражда и тенденцията за вталените дрехи при тях, които дори са се превърнали в норма, особено при по-официалното облекло.

Небрежният стил

Минимум усилия за ефектен резултат. Подберете дънки в тъмен цвят, а ако са нарязани или с цепки, още по-добре. Ризата може да е раирана или едноцветна, но със сигурност втален модел, който най-добре ще подчертае релефът на тялото.

Непретенциозен, но стилен

 Дори и да нямате перфектните пропорции на тялото и да сте решили, че за вас вталените модели са „terra incognita“, не бързайте да ги отписвате съвсем. Ако сте с широки рамене, но имате слабо до средно изразеното коремче,  лесно можете да съчетаете вталена риза в тъмен нюанс с панталон или дънки, стига ризата да е поне един или два размера по-голяма, за да не очертавате несъвършенствата.

Вечният деним

Да, денимът е вечен и със сигурност няма да отстъпи нито крачка назад, особено в мъжкия гардероб. Затова е толкова популярен и отдавна е сред най-предпочитаните материи, не само при избор на поредния чифт дънки, но и като допълващ компонент от облеклото – вталена риза, в тъмен деним, с класическа повдигната яка, копчета и ръкави, които лесно могат да бъдат навити до лактите.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.