НАРЪЧНИК ЗА МЪЖЕ: КАК ДА НОСИМ ТЕСНИ ДЪНКИ

публикувана на 04.11.2016 г. в 16:45 коментари(0)

За тесните дънки (по-познати като skinny jeans) важи едно основно правило - или са издигнати в култ от тинейджърите, или са обект на пълно отричане от страна на по-зрелите мъже. Най-често това зависи право пропорционално от фигурата и колкото по-слаба е тя, толкова повече се засилва и интересът към тях.

Както при всички тенденции, така и при тази, определящи са сезонните актуални модели и трендове, които се диктуват от световната модна индустрия. А през този сезон, те ще са сред най-актуалните допълнения в мъжкия гардероб, затова е важно да знаем с какво и как да ги комбинираме. По-долу ви даваме нашите топ съвети как  успешно да носите тесни дънки.

Пропорциите имат значение

Фигурата и пропорциите на тялото са от ключово значение при избора на тесни дънки, които да подхождат най-добре. За по-слабите представители на мъжкия пол е добре да изберат по-свободни модели, с което ще си гарантират, че формите на тялото не са описани прекалено много. Тези, с по-ясно изразено телосложение, е добре да заложат на по-прилепнали модели, но все пак ще е добре леко да се подвият крачолите, за да се постигне баланс.

Скъсаните дънки

Скъсаните представители на денима придават нов облик на стайлинга, като внасят повече текстура и по-голяма универсалност. Тесните дънки, които могат да се похвалят с дупки или кръпки тук там, всъщност, доста умело балансират по-ясно изразените пропорции на тялото.

Умело съчетани

Най-добрата комбинация за ежедневието е по-свободна тениска и маратонки. Изберете стил, който да ви открои в най-добрата ви светлина. Правите модели на тесните дънки ще ви придадат по-изискано излъчване и са по-подходящи за вечерен аутфит. Друг важен момент е да съобразите модела с времето и сезона. През лятото са подходящи по-светлите и леки материи, докато есента и зимата предразполагат към по-тъмни цветове и по-плътни и тежки материи.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.