(НЕ)ОЧАКВАНИ МОДНИ ТРЕНДОВЕ ПРИ МЪЖКИТЕ БЛУЗИ ЗА 2017-та

публикувана на 27.12.2016 г. в 16:51 коментари(0)

Мъжката мода с всяка изминала година все повече излиза извън стереотипите на собствения си консерватизъм. Съвременните тенденции прескачат от един цвят в друг, а разнообразието от материи и модели отговарят на претенциите и търсенията дори на най-взискателните.

Ето и кои са най-отличимите (очаквани и неочаквани) трендове през 2017 година.

Вечният син цвят

Задължителният син цвят, в гардероба на мъжа, тази година е поставен на предна линия и е особено актуален. Но, когато говорим за синьото като цвят, вариациите са безбройни. Затова дизайнерите ясно изразяват своите предпочитания към конкретен нюанс, на който е най-добре да заложите при избора на блуза.  

Райе в черно и бяло

Блузите, замислени в черно-бяло райе, ще са актуални и този сезон. Разбира се, това не ограничава цветовете само до черно-бялата палитра, а са възможни и умерени комбинации със зелено, синьо или червено. Практичността е ключовото им предимство – могат да се комбинират с панталони или дънки от почти всякакъв цвят.

 

Розово ... и за мъже

Въпреки очевидната женственост, бледорозовите пастелни нюанси създават визия на аристократичност и ... оригиналност. За смелите мъже, които ще се престрашат да се облекат в този цвят, е важно да сведат до минимум  аксесоарите или дори напълно да се откажат от тях.

 

Надписи

Младежката мода е създала една непреходна тенденция -  надпис или текст, отпечатан върху дрехата, за изразяване на индивидуалност или лоялност към определена марка. Абсолютно актуален и днес, този похват все повече се използва и в по-широк контекст - за протест, провокация и израз на възгледите на този, който я носи.  Казано с други думи, блузите с принт продължават да бъдат на гребена на модната вълна и през 2017-та.

Вижте и галерията от снимки, които специално подбрахме за вас.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.