Мъжки бански лято 2017

публикувана на 07.03.2017 г. в 23:58 коментари(0)

Когато зимните празници отминат, мислите ни все по-често бягат към настъпващото лято.  Както всяка друга година и тази, стане ли дума за топли сезони и горещи емоции, връхлита ни представата за плаж, вода и... още нещо.

Разбира се, става дума за бански!

 

Подходящ модел мъжки шорти за плуване

 

И ако някой бърза да каже, че мъжките бански за лято 2107 не са толкова интересни и важни, нека веднага да го опровергаем. Вярно, че дамите и в тази сфера се радват (или пък страдат), защото избират от много по-богата гама. Но и мъжките бански вече могат да се похвалят с немалко важни характеристики, които дават на силния пол възможност за най-добра селекция. Ето с какво е най-важно да се съобразите, когато си купувате мъжки бански за лято 2107:

 

Модел

През 2017-та актуални са всички модели. Първенството, разбира се, заемат боксерките. Вероятно заради удобството си, но и защото тушират редица телесни несъвършенства, боксерките продължават да се радват на най-много фенове както по родните, така и по чуждестранните плажове. Хубаво е, че като актуални, специалистите определят всички дължини - както максимално скъсените, така и тези с крачол до средата на бедрото и дори почти до коляното. Освен боксерите, обаче, слип моделите продължават да се предагат в актуалните колекции на  мъжки бански за лято 2017. И, нека кажем категорично, мъжете, които имат изваяна секси фигура, могат смело да заложат на тях, защото това със сигурност е начин да спечелят много възхитени погледи.

 

Мъжки бански тип слопове

 

Цвят

Цветовото разнообразие на предлаганите актуални модели не може да спре никого при избора. От съвсем изчистените едноцветни модели, до съвсем нестандартни, с рисунки и емотикони - всичко е модерно. Принтове, флорални и геометрични мотиви, надписи, строги цветови съчетания - за всеки мъжки вкус има подходящи мъжки бански.

 

Мъжки бански тип боксерки

 

Функционалност

Обърнете внимание на тази характеристика, когато купувате бански, особено когато поръчвате онлайн. Погледнете материите - те трябва да гарантират комфорт при допир и разбира се, да съхнат бързо. Ако такива възможности не са посочени, попитайте консултантите, за да сте сигурни, че парите ви няма да отидат на вятъра. Със сигурност никой не би искал материя, която дразни кожата или бански, който залепва щом излезете от водата и ви държи мокри много дълго време.

 

 

Стил

Много мъже забравят, че мъжките бански са част от общия стайлинг. Помислете как ще съчетаете банския костюм с плажната кърпа, джапанките, с коя чанта или раница ще ходите на плаж. Ако държите да бъдете  мъж със стил, изборът на плажно облекло ще бъде само част от плажния ви имидж. Разбира се, най-важната част, която заслужава най-много внимание.

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.