Актуално в мъжката мода пролет-лято 2017

публикувана на 19.03.2017 г. в 04:53 коментари(0)

Стрийт вълната отново се завръща през пролетта - актуалното в мъжката мода пролет-лято 2017 е изразено както в спортния, така и в бизнес стила. Този сезон особено актуални ще са шлиферите, якетата, жилетките в стил „oversize”, с акцент върху тъмни или контрастни цветове, които придават свежест и внасят разнообразие.

Трендовете за лятото предлагат не по-малко интересни комбинации и решения - костюми от три части с тениски или ризи. В този случай, тениската може да бъде носена свободно или запасана в панталона. Цветовете са предимно пастелни, с райета или щампи. Нова тенденция е към сакото, вместо дълги, да се носят къси панталони.

Тенденции при мъжките панталони

Това ще е годината на драстичните промени в мъжките панталони. Стеснените и подкъсени модели се заменят с широки и свободни панталони, напомнящи за модата през 50-те години на XX век. Тяхното предимство е практичността и удобството.

Вечният деним

Дизайнерите акцентират и през този сезон на дънковите модели. Актуалното в мъжката мода пролет-лято 2017 ще бъде комбинирането на дънки с тъмносини дънкови ризи, за летния сезон може смело да заложите на дънкови шорти и изчистена тениска в бяло, без щампи или надписи по нея. Отново на мода ще бъдат износените и скъсани дънки, дългите стеснени модели и декоративните бродерии.

Акценти при късите панталонки

Изработени от лека материя - лен или памук, с ярки принтове или цветове, късите панталонки ще се открояват значително този сезон.

Модни тенденции при ризите и тениските

Като основен елемент от мъжкия гардероб, ризата всяка година търпи промени, за да е в крак с най-новите модни тенденции. В предстоящия пролетно-летен сезон на 2017-та година, мъжките ризи и тениски ще са изключително разнообразни и ще се представят на подиума в няколко основни стила:

  • Милитъри стил - с акцент на плътните тъкани, с дълги ръкави и джобове;
  • Офис-стил - тенденцията през този сезон е бял риза, която трябва да бъде допълнена с жилетка;
  • Морски стил - популярен вече няколко сезона, ще бъде отново в графа „Актуалното в мъжката мода пролет-лято 2017“;
  • Поло - водеща тенденция при тениските с къс ръкав във винени нюанси;
  • Високи яки - още един хит за сезона - риза или тениска с висока яка, която се комбинира със спортни панталони, дънки, къси панталони и маратонки.


За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.