Какво ще носят мъжете през лято 2017-та ?

публикувана на 27.03.2017 г. в 10:48 коментари(0)

Според  модните специалисти идващите топли сезони ще бъдат време на контрасти. Затова на въпроса какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та  може да има много отговори. Резултатът е една интересна смесица от акценти, свързани с фешън щрихи от 90-те години, повей на морски бриз, спортни влияния, класическа елегантност.

Ако действително ви интересува  какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та,  според големите имена в модата, вижте някои от най-ярките тенденции, уловени от френското издание на VOGUE.

 

Туристически акценти

Раници, туристически обувки, туристически аксесоари - всички тези препратки оформят един ясноотчетлив  моден стрийминг. Така че, ако имате някой друг  туристически атрибут от 90-те или сте запален планинар, може да  поизтупате от прахта това - онова и да имате съвсем актуален стайлинг дори в града.

 

Luxury bondage

Дали вдъхновенията за дизайнерите идват от култови секс магазини, филми или музика, трендът е категоричен - каишки, верижки, колани - все аксесоари, които са подчертано на показ и създават сексуално напрежение. Съвсем отделен въпрос е кой би се осмелил да следва тази фешън линия.

 

Шапка с козирка

Шапката с козирка - тип бейзболна и нейните разновидности -  не слизат от гребена на модната вълна. Те продължават да бъдат мнооого актуални в различни цветове, текстури и като част от съвсем различен тип стайлинг - от небрежно-елегантен до категорично спортен.

 

Rope line

Понякога съвсем, съвсем дребно нещо може да ви изпрати на модните върхове. Типичен пример - едно най-обикновено на пръв поглед въже, което обаче дизайнерите превръщат в хитов аксесоар за сезона. Хората, които обичат експериментите могат да се развихрят и да бъдат изцяло в актуалната „Rope line“.

 

Вечната раница

Където и да сте - на улицата, на работа, на почивка - раницата винаги ще бъде фешън звезда във вашия гардероб. Лятото на 2017-та не прави изключение. Заложете смело на този тренд, така, както го правят и най-големите дизайнери.

 

Супер къси шорти

Дали ни харесва? Според някои мнения дори най-атлетичното тяло би изглеждало нелепо, обуто в съвсем къси шорти, освен ако не е на плажната алея или около басейна. Модните законодатели обаче не мислят така и предлагат дръзко да заложите на този вид дреха, за да бъдете в крак с последните тенденции.

 

Дъждобрани

Един истински хит за сезона. Не е много традиционно за нашите ширини да видим мъж с дъждобран, освен ако на стадиона не вали проливен дъжд. Но фешън експертите не мислят така и предлагат дъждобрана като един много, много впечатляващ аксесоар за топлите влажни дни на 2017-та.

 

Жълто

Ако ви вълнува  какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та  по отношение на цветовата палитра , прочетете следващите редове. Жълто, яркожълто, категорично жълто - това е един от цветовете, който ярко свети от големите модни подиуми. За онези мъже, които нямат предразсъдъци и обичат да се радват на пъстротата на живота - жълтото е страхотно лятно предложение. Модерно, свежо и зареждащо!

 

Черно и бяло

Черно-белите комбинации са много актуални за лятото на 2017-та. Може би не в най-стандартния вариант, с който сме свикнали, но във вид на принтове, шахматна дъска, райе, са истински моден хит.

 

Екстравагантни шапки

Този тренд със сигурност не е за всеки. Мнозина биха оприличили подобни шапки на кофа или гугла на магьосник. Но пък за по-ексцентричните, може би, биха били чудесно допълнение към гардероба, което със сигурност ще им гарантира, че няма да останат незабелязани.

 

Около кръста

Риза, яке или друга дреха около кръста - завържете  смело и с ясното съзнание, че ще бъдете много, ама наистина много в крак с модните тенденции. Това би трябвало да ви даде усещане за свобода, небрежност и непокизъм към проблемите на околния свят. Мода, достъпна за всеки и по вкуса на всички, които искат да се почувстват млади и безгрижни.

 

Дрехи с послания

Сама по себе си дрехата винаги е била послание. В последните години, повече от всякога, хората, които създават и носят облеклото го използват, за да се обърнат към света, за да защитят някаква кауза, за да покажат важна част от себе си. В предстоящия летен сезон това отново е хитова тенденция и един от категоричните отговори на питането какво ще носят мъжете през лятото на 2017-та.

 

Сметана

Неутрални меки тонове, пясъчни нюанси, една изискана бледа елегантност. Всичко това като своеобразен контрапункт на директния стрийт стайлинг. Но поднесено не скучно и очаквано, а смело и артистично. Помислете - самата идея да сте със сметана визия не ви ли прави по-апетитни и по-сладки? Със сигурност много дами споделят това.

 

Морски акценти

Най-често свързваме морските щрихи в облеклото с бяло-синьо райе. Но прочита на големите дизайнери е  по-различен - бродирани котви, закачливи кърпи, дори водонепропускливи материи. Каквото и да е, обаче, създава ли очакване и усещане за море, добре дошло е през лятото.

 

Камуфлаж

За пореден сезон камуфлажът не иска да слиза от модните върхове. Така че ,ако носите приключенски дух или желаете да имате имиджа на градски стрийт авантюрист, заложете за камуфлажното облекло без колебание.

 

 

По материали на http://en.vogue.fr

Снимки: http://en.vogue.fr

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.