Черна или бяла тениска?

публикувана на 03.04.2017 г. в 11:26 коментари(0)

И коя подчертава по-добре твоите мускули и тяло през лятото

За черната тениска

Черният  цвят е за хора, които са уверени в себе си. Той има много привърженици, но още повече противници по ред причини – смятан е за траурен, скучен, меланхоличен. Но истината е, че черното много приляга на ярките хора, подчертавайки индивидуалността им и давайки възможност да изпъкнат с всички свои предимства – както на визията, така и на характера.

Ето този интересен ореол има и черната тениска. Тя е подходяща за мъже със самочувствие, които знаят, че под повърхността има още много какво да покажат.

По отношение на фигурата трябва да се имат предвид няколко важни акцента. Като цяло, всеки тъмен цвят, включително черното, стеснява и удължава силуета. Затова, ако сте с тесни рамене, не може да разчитате на черната тениска  да създаде оптическа илюзия във ваша полза. Ако обаче искате да изглеждате една идея по-слаб, то черният цвят е идеално решение.

Черното има още една важна характеристика. Ако залагате на този цвят, изберете качествена материя. В противен случай, само след няколко обличания, черната тениска ще изглежда недотам добре и ще говори за всичко друго, но не и за стил.

 

За бялата тениска

Бялата тениска е вечна класика. Едва ли има човек, който да се е лишил от нея в гардероба си. Тя дарява образа на притежателя си със свежест, младост, жизнерадост. Самото обличане на бялата дреха вече дава усещането за свобода и лекота, предчувствието, че ще се случват хубави неща.

По отношение на силуета, обаче, бялата тениска е нож с две остриета.  Ако имате добре оформена фигура, бялото ще бъде страхотен плюс. То разширява раменете,  подчертава класическата мъжка форма на торса. Ако пък имате релеф за показване, бялата тениска е най-доброто платно, за да нарисувате себе си.

Нооо, ако обемът по принцип ви е малко в повече, не забравяйте че бялото оптически разширява и добавя накой и друг килограм към теглото. Затова би било грешен избор, ако искате нещо да прикриете.

Белият цвят има поне по още един позитив и негатив, за които трябва да си давате сметка. Добрата страна е, че е изключително универсален и можете смело да го съчетавате с  други цветове и нюанси.

Минусът е, че бялата тениска изисква идеална поддръжка. Всяко зацапване около вратната извивка, всяко потъмняване под мишниците,  ще предизвиква  не привличане, а отблъскване. Затова бялата тениска се пере след всяко обличане. А това автоматично означава, че една никога не е достатъчна.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.