Тениска или тениска с яка

публикувана на 31.05.2017 г. в 17:29 коментари(0)

Много мъже считат, че тениските са лесна покупка, при която няма какво да сбъркат. Просто влизат в магазина, вземат първите, които им грабнат окото, плащат и ги отнасят вкъщи! Но, всъщност има няколко ключови фактора, когато става въпрос за избор на тениска и тези, на пръв поглед, малки парченца от пъзела, оказват огромно въздействие върху цялостната визия.

 

 

Правилният избор на тениска, която да подхожда едновременно на фигурата и да допринасия за перфектия стайлинг на всеки мъж, зависи именно от малките детайли - цвят, размер, модел и дори настроение.

 

Днес, когато тениската се е превърнала в малко по-сложно понятие, заради многото разновидности и трансформации, които е претърпяла, е добре да се доверим на съветите на специалистите в бранша.

 

Тениска с яка или тениска без яка

 

Еднозначен отговор на този въпрос няма. Все пак има няколко основни разлики и правила при носенето на обикновената тишъртка и тениска с яка.

 

Тениската без яка е универсален елемент от гардероба. Съществуват различни видове, стоящи по различен начин, в зависимост от фигурата и даденостите на мъжа - с U-образно, V-образно деколте, такива с копчета, с дълбоко деколте, със скъсени или по-дълги ръкави.

 

Тениските с по-дълги и широки ръкави могат успешно да прикрият по-слабите ръце, докато по-късите и стеснени са идеални за атлетичните представители, които искат да подчертаят силуета си. Това важи и за моделите, които са с V-образно деколте, при което се подчертават добре гърдите и шията и се акцентира върху добре оформеното мъжко тяло. Всички тези модели подхождат при почти всеки случай, освен при делови поводи. Тогава по-добрата опция е тениската с яка (или още наричана поло).

 

 

Тениските с яка обикновено са направени от по-плътна материя. Те са перфектен избор, както за прохладните летни дни, така и за началото на есента. Универсалният и същевременно по-стилен вид ги прави подходящи, както за спорт и тренировки, така и за всякакви делови събития като бизнес обяд, офис срещи, в съчетание с костюм или спортно-елегантен панталон.

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.