Стилни и секси през лятото

публикувана на 05.06.2017 г. в 15:34 коментари(0)

Сменят се актуални трендове,  фешън  тенденции,  вкусове и критерии. Но ако чуете за някого (или още по-добре за себе си) изразът стилни и секси, то значи, че въпреки всички прищевки и превратности на модата, сте уцелили десятката!

И понеже наближава лятото - сезонът, в който искаме всичко да е горещо, вижте няколко идеи как да разпалите въобръжението и да спечелите вниманието на публиката около вас. Те са подходящи както за дамите, така и за мъжете (в съответните специфики) и със сигрност ще ви помогнат да влезете в категорията стилни и секси през лятото.

Бял панталон
Вечната лятната класика. В зависимост от това с какво ще го съчетаете можете да изглеждате както строго–елегантни на работа, така и фриволни на улицата или в нощен клуб. През лятото бялото наистина няма аналог. При това винаги носи един секси полъх, усещане за нещо леко, ефирно и все пак страстно. Дамите могат да изберат както строга линия (дори модел с ръб), така и торбести лежерни кройки. А при мъжете съчетанието на бял панталон с тъмен загар е просто неустоимо.

Слънчеви очила
Тук е достатъчно да припомним едно често срещано мъжко мнение - няма лошо изглеждаща жена с тъмни очила. Същата максима обаче може  да се отнесе и към силния пол. Дори да считате, че нямате нужда от защита за очите, имате нужда от тъмни очила, за да бъдете стилни и секси през лятото.  Затова приемете, че този аксесоар е задължтелен за летния гардероб и му отделете достатъчно внимание и средства.

Плажен сет

Какво лято ще е, ако поне веднъж  не се отдадете на плажни удоволствия. Бъдете стилни и секси на морския бряг или около басейна. Можете да го постигнете, разбира се, като покажете  перфектна фигура. Но можете да приложите и някои  други хитрости. Като например да „хванете окото“ със зашеметяващ плажен сет - набавете си хавлия, джапанки и всички други плажни принадлежности  като синхронизирате моделите и цветовете. Това със сигурност ще помогне да впечатлите с визията си.

Джинси
Няма как, дори през лятото джинсите са неизменен спътник на всеки приключенец и пътешественик. Особено, когато освен да бъде стилен и секси, човек иска да усети онази свобода на духа, която позволява да поседнете където ви видят очите, за да се полюбувате на прекрасни летни дни и нощи.

Моряшка тениска
Истински разкош в гардероба. Дори и да не я облечете, една моряшка тениска  винаги ще напомня, че е лято - време за смях и наслада от живота.

 

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.