Най-подходящият стайлинг за летните вечери

публикувана на 12.06.2017 г. в 09:58 коментари(0)

Първото нещо, за което всяка жена си мисли, когато стане дума за лятото, това е морето и плажа, както и разходките през летните вечери. В следващия момент, разбира се, идват многото въпроси как да постигнем неустоимата визия, с която да очароваме не само себе си, но и околните.

Естествено, най-женственият елемент от гардероба на всяка дама е роклята.  Затова и през този сезон, акцентът ще бъде върху нея, с препратки към модата на 80-те години от миналия век.

Пясък и плаж

Лятото е времето не само да се излежаваме на плажа, но и да пренесем пясъкa върху дрехите си в буквален и преносен смисъл. Добрата новина е, че песъчливите нюанси са невероятно много и със сигурност можете да намерите подходящ и за себе си - панталони в по-светъл цвят, бежова пола, рокля с пясъчни оттенъци.

Индиго стил

Един от многото нюанси на синьото - индигото е сред най-загадъчните и дълбоки цветове. Той наподобява цвета на нощното небе, но не черното или тъмносиньо, а моментa, когато последният слънчев лъч е вече зад хоризонта. Едновременно универсален, строг и сдържан, не е никак случайно, че модните диктатори са заложили именно на него в колекциите си за лято 2017. Затова, ако ви предстои по-делово вечерно парти или просто искате да внесете нотка загадъчност в стайлинга си, задължително изберете рокля в десен или цвят индиго.

Пъстри вечери

Говорейки за пъстрота и цветове, няма как да пропуснете да заложите и на тази толкова актуална тенденция. Ефирна дълга рокля, в пастелни, преливащи се цветове и акварелни рисунки, с акцент в деколтето, са само малка част от пъстрите визии, с които ще сте просто неотразими. Задължително условие е косата да е спусната свободно покрай раменете, а аксесоарите да са сведени до минимум или да са в пълен синхрон и тон с визията.

И през това лято ще има един елемент от летния гардероб на жените, който винаги остава актуален. И това са късите панталонки - модерни, стилни и невероятно удобни. Освен за всички плажни активности, те могат чудесно да завършат и вечерния аутфит при среща с приятели, нощни партита или просто дълги вечери, прекарани с любимия на открито.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.