Кои са най-модерните мъжки дрехи през този сезон

публикувана на 26.06.2017 г. в 08:21 коментари(0)

Мъжката мода и през този сезон ще има с какво да ни изненада. Завръщането на широките панталони, напомнящи за 50-те години на миналия век, залезът на скини моделите, тениските с яка... са само малка част от новите тенденции.

 

Широки панталони

Ерата на скини модата, която успешно завладя и мъжкото облекло е към своя край. Или поне е време да отстъпи отново място на широките и свободни панталони. Най-актуални ще са бежовите разцветки, с по-ниска или висока талия, с леко удължени крачоли. Лесната им комбинация с тениска, риза и дори сако, ще ги превърне в най-предпочитания елемент от мъжкия гардероб. Особено ако под ръка имате и едно черно кожено яке, което перфектно да допълни визията.

 

Шорти

Класически, удължени и най-вече бели от леки материи като лен и памук. Това ще са трендовете при мъжките шорти. По-смелите могат да заложат и на ярките принтове, както и на цветните модели, които запазват своята актуалност и това лято.

 

Тениски с яка

Още един хит за сезона -  тениските с високи яки, които без проблем могат да се комбинират и с дънки и с панталон.

Оверсайз

Търсенето на нестандартни решения ще е в пълната си сила през този сезон. И това, според специалистите ще е само началото. Тениски, ризи, якета с 1-2 размера по-големи от обичайното ще е топ тенденция, едва ли само за този сезон.

Цветове и контрасти

Кафяви панталони, сини ризи и сиви горници - това ще е точната формула за най-актуалните цветове през този сезон. Разбира се, винаги можете да ги заобиколите и да се доверите на личната си преценка и вкус.

Да не забравяме, че все пак е лято и трябва да има и нещо свежо и по-разкрепостено, с което да изпъкнете и да бъдете забелязвани.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.