Мъжкият карго панталон - хит за есен-зима 2019/20

публикувана на 24.11.2021 г. в 12:22 коментари(0)

Милитъри стилът винаги е имал почитатели, най-вече сред  младата аудитория и хората, които изразяват себе си дръзко и категорично. Затова и дрехите, носещи определения като карго, комбо и подобни, винаги са актуални. В последните години тенденцията е все по-осезаема, особено в мъжката мода, а мъжкият карго панталон определено е хит и през този есенно - зимен сезон.

Създаден за целите на армията, мъжкият карго панталон вече е неизменна част от стрийт културата. В различни варианти той присъства както в ежедневното облекло, така и в по-официални решения, дори в по-смели комбинации с вратовръзка.

Голямото предимство на мъжкия карго панталон се нарича удобство. Изработван от устойчиви материи, снабден с достатъчно джобове, копчета и ципове, той е практичен и функционален. С тези си качества е много предпочитан от феновете на небрежния стрийт стайлинг.

В същото време, със своето едновременно мъжествено и младежко излъчване, карго панталонът може да свърши отлична работа на  хората със спортно-елегантен почерк. Още повече, че през този сезон много актуална е вталената линия и прибрания с ластик около глезена  крачол. Така, подобен карго панталон, особено решен в неутрален тон - черно, бежево, тъмносиньо, може страхотно да се съчетае с риза, пуловер, сако и да бъде част от един по-кежуал бизнес стил.

При всички случаи карго панталонът изисква внимание към обувката, с която се съчетава. Ако държите на маратонка, то значи трябва да изберете изцяло спортен аутфит. Допустими са както тесни, така и по-широки модели, но задължително в съчетание със спортни дрехи - блузи, пуловери, суитчъри. Ако искате по-елегантна визия, тогава обувката трябва да е по-опростена и изчистена. Възможна е и комбинация с подходящи по-тромави обувки, тип кубинки.

Качетвеният мъжки карго панталон най-често е изработен от памук - 90 % и повече, в съчетание с малък процент синтетика. Това позволява лесна поддръжка, комфорт при носене, усещане за лекота и стабилност едновременно, което превръща панталонът в идеален за хората с активен начин на живот.

Карго панталонът има и още едно предимство. Той със сигурност ще внесе свежест и разнообразие в гардероба на всеки мъж. Защото, заставайки между двата полюса - денима и официалния панталон, той може да осигури за своя притежател възможност да избяга от  вечните клишета и, не на последно място, ще затвърди имиджа му на модерен човек.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.