Мъжкото зимно яке - тенденции за сезон есен - зима 2017/18

публикувана на 27.09.2017 г. в 16:02 коментари(0)

Едно от най-важните решения за всеки есенно-зимен сезон е свързано с избора на връхна дреха. Затова за есен-зима 2017/2018  мъжкото зимно яке отново има главна роля - както на модните подиуми, така и в съветите на стрийт фешън експертите.

Модните подиуми

Големите в модата са такива поради факта, че не признават граници, нямат предразсъдъци и имат смелостта да покажат на света категорично какво мислят и какво харесват. Затова, нека не се учудваме на няколко доста отчетливи тенденции, които високата мода задава за мъжкото яке през предстоящите сезони. Унисекс можем да наречем един от трендовете. За много от модните корифеи няма значение дали връхната дреха ще бъде носена от мъж или жена. Затова залагат на дълги палта, разкроени линии (включително поли и за двата  пола), много декоративни елементи, шалове. Също толкова шокираща за мнозина, но приемана съвсем спокойно в модните среди, е тенденцията за ярки тонове. Червено, оранжево и жълто са цветове, на които модерният мъж може съвсем спокойно да заложи, избирайки си връхна дреха. Разбира се, освен обичайните ексцентричности, високите подиуми показват ясно и много други тенденции, които залягат в дрехите за простосмъртни – тегелирани мъжки зимни  якета, топли кожени дрехи в класическите черно и кафяво, пухени яки.

Стрийт модата

За никого не е тайна, че модата на улицата не е тази от големите сцени в Париж, Лондон, Милано, Ню Йорк. И все пак, онези, които внимават и разбират, успяват да доловят модния повей, да пречупят тенденциите през своя начин на живот и да изглеждат съвсем фешън. Всеки мъж може спокойно да заложи на вечното мъжко зимно яке с качулка, актуалната и през този сезон парка, класическото кожено яке. Късо право палто пък би свършило работа на всички, които имат необходимост или желание да изглеждат по-елегантно. За тези, които искат да избягат от скуката и да покажат, че са на гребена на модната вълна, има редица варианти. Един такъв е да заложите на цветовете, които сочат диктаторите. Така например в едно мъжко зимно яке със стандартна линия, но в свежо жълто или пък в червена парка, ще се чувствате едновременно удобно и модерно. И изцяло в крак с есенно-зимен сезон 2017/2018.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.