Как да изберем най-подходящите мъжки дънки за всеки сезон?

публикувана на 01.10.2017 г. в 16:09 коментари(0)

Според сезона, в който се носят, дънките условно могат да се разделят на два вида - пролетно-летни и есенно-зимни. Как да се ориентирате и да изберете най-подходящия модел за всеки сезон? Разликата между тях е основно в плътността на материята, но модните течения, все по-осезаемо започнаха да налагат и определени цветови тенденции.

Пролет и лято

Дънките през топлите месеци трябва да са от по-лека и тънка материя. Такива са памучните материи, които позволяват на въздуха да прониква през тях и тялото да се охлажда по естествен начин, с което се елиминира и така неприятното изпотяване.

Избирайте винаги такъв модел, за предпочитане с най-висок процент памук и с минимум синтетични материи, за да осигурите максимален комфорт на тялото си в горещите и влажни летни дни.

                                  

Обърнете внимание и на цветове - през топлите месеци заложете на по-светли и ярки модели. Това може не само да разчупи визията, но и да повиши настроението ви. Всякакви смели цветови решения са разрешени и от вас зависи коя актуална модна тендеция при дънките да следвате това лято. Все пак, ако мисълта за бели, зелени или шарени дънки ви напряга излишно, винаги можете да се върнете към класиката и да заложите на обичайните сини дънки (още по-добре ако са светло сини). И не забравяйте, че нарязаните дънки са отново тотален хит.

 

 

 

Есен и зима

 

На другия полюс, буквално и преносно, стоят нещата с дънките през есента и зимата. Те трябва да са по-плътни, за да запазват топлината на тялото и да не позволяват на въздуха да минава през тях така лесно, както при летните модели. Основната им функция е да защитават тялото от лошите атмосферни условия, затова и денимът тук трябва да изглежда по-твърд и тежък. Революцията при производстово на дънки е довела до такива варианти, при които има втъкани специални изкуствени влакна, които осигуряват истинска изолация като задържат топлината.

Тук отново няма да сгрешите, ако заложите на сините класически дънки. Но все пак през есента и зимата е добре да помислите и за други по-тъмни цветове - кафяв, сив, черен, които освен по-устойчиви на замърсяване, са и по-актуални за тези вече студените месеци.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.