ТОП 10 - задължителните мъжки дрехи - от глава - до пети

публикувана на 26.11.2017 г. в 15:28 коментари(0)

Сезон есен/зима

Ако сте от хората на своето време - модерни, целенасочени, уверени в себе си, то въпросът за външния вид не е никак маловажен за вас. Това означава, че когато отворите гардероба си, трябва да можете да намерите точния стайлинг за всеки повод и всяко място. При това не става дума за излишества и хаотично събрани вещи, а за онези мъжки дрехи - от глава - до пети, които ще ви дадат възможност да вземете прагматични решения и да правите разнообразни комбинации. За да бъде постижима тази цел, ето кои са задължителните топ 10 мъжки дрехи за есенно-зимния сезон.

10 място

Топли аксесоари

Мъжете  често пренебрегват аксесоарите в своя аутфит. За есенно-зимния сезон това е не само пропуск за модерната визия, но и може да се отрази неблагоприятно на здравето, дори на най-калените представители на силния пол. Затова мъжките шал, шапка и ръкавици са просто задължителни за студените дни. Ако не си падате много по топлите аксесоари, купете си поне един комплект в универсален цвят - черно, графит, сиво, който ще можете да съчетаете с всички други  материи и нюанси по себе си.

9 място

Сако

Сакото често е недолюбвано от много мъже. Но не е задължително да го свързвате винаги с представата за съчетание с риза и вратовръзка. През есенно-зимния сезон има редица празнични поводи, за които сакото е наложително. С повече модни познания и въобрaжение можете да го комбинирате с поло, блуза, пуловер - така едновременно ще изглеждате адекватно и ще се чувствате удобно.

8 място

Риза

Ризата е класическо решение. Поне една монохромна риза е задължителна за есенно-зимния сезон и може да ви спаси както в офиса, така и на парти. Асамблирайте я внимателно със зимно яке, за да не изглеждате гротескно. За такива ситуации е най-добре да имате спортно-елегантно палто, с което ризата ще се разбира чудесно.

7 място

Панталон

Няма как, освен дънките, осигурете си поне един панталон от друг тип. Ако класическият модел никак не пасва на вашия стил, то заложете на карго панталона, който стои достатъчно удачно и със сако в спортно-елегантна стайлинг версия, и с най-небрежна блуза в стрийт концепция.

6 място

Блуза

Блузата е идеално решение за по-студоустойчивите мъже, на които им е топло във всеки сезон. Но всъщност е задължителна за всеки в списъка на мъжките дрехи от глава - до пети. И това е, защото когато не ви се носи риза, когато имате нужда от нещо по-леко от пуловер, идва нейното време. Винаги модерна, практична и удобна, блузата никога не може да бъде само една. Тук е мястото да проявите своя вкус и модни разбирания, купувайки си онези блузи, които отговарят на вашите лични предпочитания. Не забравяйте, че мъжката блуза много често е онази дреха, по която най-много си личи вашето отношение към модата, стила и външния вид.

5 място

Спортен екип

Мястото на спортния екип в златната среда на настоящата класация едва ли се нуждае от аргументи. Вярно е, че трябва да помните, че определени ситуации не допускат да бъдете облечени с анцуг. Но също толкова вярно е, че има моменти, в които е немислимо да нямате спортен екип.

4 място

Пуловер

Приближавайки се до челните места в класацията на задължителните мъжки дрехи - от глава  - до пети, за студените сезон, пуловера съвсем убедително заявява своите претенции. Студ, сняг, вятър, мъгла, пътешествия, разходки навън - всяко от тези състояния изисква да имате пуловер, в който да се чувствате топло и уютно. Важна подробност - един пуловер никога не стига. Обмислете с какво и как ще съчетавате тази дреха и заложете на разнообразни цветове и модели и подходящи материи.

3-то място

Мъжки боти

Неслучайно мъжките боти се домогват до бронзовия медал в нашата класация. През есента и зимата адекватната обувка е, едва ли не, най-важна, за да се чувствате удобно и на място във всяка ситуация. В този смисъл какво да изберете за краката си е сред най-важните решения за вашия аутфит. Струва си да похарчите повече пари за истински качествена обувка, която ще ви осигури комфорт и здраве. А и да не забравяме, че качествената обувка винаги говори за добър моден вкус и висок стандарт.

2-ро място

Деним

Вечният деним, желан, модерен и необходим във всеки сезон. Тук сякаш всички аргумени и коментари са излишни. Все пак нека припомним, че по-практични  за сезона са по-тъмните нюанси и по-плътните материи.

1-во място

Мъжко яке

Призовото място безапелационно заема мъжкото яке. То е най-ценната придобивка за мъжкия есенно-зимен гардероб и заслужава да се отнесете към него с най-голямо внимание. Важно е да бъде съобразено с модните тенденции, важно е да бъде топло, ветро и водоустойчиво, важно е линията му да бъде подходяща за фигурата ви. Затова, когато го купувате отделете достатъчно време с ясното съзнание, че ще бъде един от най-верните ви приятели през студените месеци.    

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.