Избухнете с къси панталонки!

публикувана на 06.06.2018 г. в 20:19 коментари(0)

Много, много отдавна късите панталонки са се свързвали с децата и техните ученически униформи. От тези схващания до съвременните разбирания наистина има космическо разстояние.  Днес късите панталонки са неизменна част както от мъжкия, така и от дамския гардероб, а в топлите сезони практичността и удобството ги превръщат в топ избор за редица модни концепции.

Мнозина възприемат късите панталонки като дреха, подходяща за свободното време или спортни дейности. Тази им роля е неоспорима, но фешън индустрията вече предлага приложението им в много по-шириок диапазон. Типичен пример в това отношение е фактът, че късите панталонки, с една по-елегантна и прибрана линия, могат да са дори част от бизнес ауифит - както при дамите, така и при мъжете. Неслучайно в много компании те са напълно допустими като облекло на работното място. Достатъчно е да са с подходяща кройка и да са адекватно асeмблирани - с риза, сако, тениска с яка. Така че, независимо какво е ежедневието - от деловата работа денем до клубното парти вечер, късите панталонки все повече навлизат в гардероба на модерния човек.

Разбира се, познаването на добрия тон е задължително, ако искаме да не изпадаме в комични и неудобни ситуации. Шорти и къси панталонки не са равнозначни понятия. Ако искате да заложите на късите панталонки за много ситуации, изберете дължина близо или около коляното. Тези с дължина до средата на бедрото оставете за спорт или плаж. Добре е да избягвате и твърде впитите. Едва ли искате да привлечете внимание точно по този начин, независимо колко добра е фигурата ви, да не говорим колко неудобно и нездравословно е това.

Що се отнася до цвета - тук можете да равихрите въображението си без страх. Актуални и подходящи както в работното ежедневие, така и в дните за релакс са както неутрални и земни нюанси, така също ярки и ексцентрични цветове. През лято 2018 може да поставите специален акцент на червените къси панталонки, които ще са много модно решение.  Независимо дали са дамски или мъжки, комбинирани с бяла изчистена тениска, избухнете с тях на гребена на модната вълна. Но дори и да нямате подобни амбиции прегледайте гардероба си и го заредете с достатъчно чифтове къси панталонки за всяка ситуация - гарантирано добро решение за едно комфортно и прекрасно лято!

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.