Мъжкото кожено яке - не можем без него!

публикувана на 06.10.2018 г. в 06:50 коментари(0)

На прехода между топлото и студеното има една дреха, която смело може да бъде наречена вечен бестселър. Мъжкото кожено яке! Не, че жените не поясягат към този евъргрийн в дамски вариант, но те просто разполагат с по-широка палитра за междинните сезони - имат своите тренчкод, манто, шлифер, блейзер. При силната половина от човечеството е по-различно. Въпрос на чест и характер е мъжът да има своето кожено яке. Разбира се, през годините то променя малко или много лицето си, така че да гарантира на своя притежател винаги верен фешън имидж. Затова, предлагаме ви да хвърлите един поглед към онези щрихи, които са важни за актуалните мъжки кожени якета в настъпващата модна есен на 2018-та.

Цвят

Според някои специалисти черното кожено яке за мъжа е това, което малката черна рокля за жената. С други думи казано - абсолютно задължително за добрия стайлинг. И наистина, черният цвят е абсолютна класика за тази мъжка дреха. Дизайнерите не могат и не искат да бягат от това разбиране и категорично налагат черното като доминиращ цвят за коженото яке и през този сезон. Разбира се, за онези,които искат да са винаги по-различни, има и други цветови решения. Актуални ще са кафявите мъжки кожени якета, тези в цвят бордо и дори в ярко червено.

Силует

По отношение на силуета (както и на детайли и декорации също), може да се каже, че много актуален е минимализмът. По-изчистени линии, по-обрани обеми. Иначе, дължините варират от класически късо до средата на бедрото, дори макси до около глезените, включително много модерни са асиметрични решения.

 

Материя

Истинското мъжко кожено яке е от качествена естествена кожа. Но, разбира се, времената се менят, а с тях и нравите. Все повече позиции извоюват еко материите. На каквото и да заложите обаче, важно е тъканите да бъдат висококачествени, в противен случай резултатът  би бил бутафория и антиимидж.

 

Супер хит

Всеки сезон дава своя отпечатък дори върху такава класическа дреха. Пез есента на 2018-та хит ще бъдат мъжки кожени якета с цетни акценти - яки, маншети, платки, а също така грапави текстури, асиметрични силуети. Всички тези детайли обаче са без значение за онези момчета, които със своя магнетизъм и своята самоувереност имат нужда просто от едно качествено мъжко кожено яке! То ще каже достатъчно за своя притежател.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.