Мъжки зимни хитове - якета с пух

публикувана на 12.10.2018 г. в 09:02 коментари(0)

В студените сезони мъжките зимни якета са най-важни за гардероба на всеки представител на силния пол. Дизайнерите са разкрепостени в предложенията си за цветове, дължини и форми. Но при избора на връхно облекло за мразовитите дни, основен аргумент продължава да бъде материята, която да осигури в максимална степен топлина и комфорт.

Ето защо мъжките якета с пух продължават да бъдат сред най-желаните дрехи. Те имат своето място както в колекциите на модните диктатори, така и в топ списъка за всеки предстоящ зимен шопинг.

Ето кои са няколкото най-важни неща, които е добре да се знаят за якетата с пух.

 

 

Топлят!

Естественият пух има уникалното свoйство да създава своеобразна бариера, която запазва топлината на тялото и не позволява проникването на студа към него. Именно тази термоизолация прави якетата с естествен пух толкова топли и предпочитани за зимата.

Леки, здрави и мобилни!

Всеки специалист в областта на материите би изтъкнал едно огромно предимство на мъжките зимни якета с пух - притежават отлично съотношение топлина - тегло, което ги прави много по-леки в сравнение с други дрехи с подобни топлоизилационни характеристики. Това означава изключителен комфорт при носене, както и много по-добри възможности при пътуване, побиране в багаж, съхранение. Здравината е също голям плюс - при правилна употреба, якетата с пух могат да запазят качеството си изключително дълго време.

Внимание с влагата!

Макар че пухът има отлични дишащи способности и позволява на акумулираната влага да се изпарява лесно, е много важно да се знае един от неговите основни недостатъци. Веднъж намокрен, той губи изолационните си характеристики и съхне бавно. Затова често якетата с естествен пух се предлагат със специални защитни покрития, които не позволяват влагата да достигне до пухения слой.

Грижлива поддръжка!

За да бъдат максимално добре съхранени, якетата с пух, изискват внимателна поддръжка. Задължително прочетете указанията на етикета в тази посока. По принцип прекаленото пране не е препоръчително, а високите градуси и центрофугата са просто забранени. Добре е да се използват и специализирани препарати за пране.

 

 

Модерни!

Мъжките зимни якета с пух действително са топ тенденция. Можете да ги изберете както за спортно ежедневие, така и за градската среда. Бъдете  абсолютно уверени, че с такава дреха - истински зимен хит, ще звучите супер фешън - независимо дали сте на 20 и сте фен на стрийт модата или сте на 40 и се придържате към бизнес стила.

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.