Модерността на мъжките дълги плетени жилетки. Топ тенденция през този сезон.

публикувана на 22.10.2018 г. в 07:12 коментари(0)

В последните години можем да наблюдаваме рязкото изкачване на мъжките плетените жилетки по модните подиуми, дефилето им по булевардите и есенно жълтите улици. През този сезон, добре познатата ни дреха стои отлично както в офиса, така и в стайлинга на дългите уикенди в планината.

Практична и удобна, мъжката плетена жилетка дава възможности за комбинации в широк спектър от визии. В зависимост от мъжа, върху чиито рамена се е настанила, тя може да носи духа на любимото ни тинейджърство или да е с дъх на стара класика. Тази наша любимка обаче, все още плаши част от силния пол и ето защо ви даваме няколко причини да й се доверите: 

Материя. Класиките тук са памук и вълна и ние горещо ви препоръчваме да не им изневерявате. Преди всичко, жилетката е създадена за да носи комфорт и удобство на своя притежател и качеството е нещо, с което да не правите компромис.

Кройка. В тази категория се радваме на разнообразие, но абсолютен фаворит в мъжката секция  е слим кройката. Много от мъжката част предпочитат да носят жилетките си разкопчани като така загатват какво има под жилетката.

Цветове.Тук - варианти и вариации колкото искате. Имате богат избор от ярки цветове, тъмни тонове, изчистени плетки или такива с различни мотиви.  Наши любимци са цветовете от по-тъмната гама -  тъмносиньо, тъмновсиво, черно, тъмнокафяво. Те са по-лесни за комбиниране и придават повече стил в различните визии. 

Детайлите. Мъжките жилетки носят уникални и интересни плетки, но оставят място и за акценти. Това е много голям плюс за господата, които обичат да изразяват своята индивидуалност. Така те могат да комбинират връхната дреха  с вратовръзки, медальони и различни аксесоари, като постигат  завършеност на визията.

Надяваме се, че ще се съгласите с нас - каквато и мъжка жилетка да изберете за новия сезон ще се насладите на акуално излъчване  и  максимално удобство. Можем да ви гарантираме, че тя ще бъде с вас от тук до пролетта, и обратно до циганското лято!

За да може да оставите коментар към даден блог трябва да сте регистриран потребител
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.